Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esbcm

Mam już dość bycia samą!

Polecane posty

Gość esbcm

Cześć Dziewczyny! Piszę ponieważ mam 24 lata i nigdy nie miałam faceta. Skończyłam studia humanistyczne, gdzie zdecydowana większość to przedstawicielki płci pięknej. Nie powiem, żebym nigdzie nie wychodziła, opuszczała jakieś imprezy, ale jakoś nigdy nie spotkałam takiego faceta, który by mnie zainteresował. Na trzecim roku zaczęłam drugi fakultet i w ten sposób byłam zagoniona nauką. Dopiero na piątym roku mogłam złapać trochę powietrza, ale już nie było specjalnie z kim wychodzić. Większość osób już pracowała. Teraz, kiedy skończyłam studia ciężko zebrać znajomych nawet na piwo, bo wszyscy chodzą do pracy. Mnie coraz bardziej doskwiera samotność. Chciałabym, żeby był ktoś obok mnie, do kogo mogłabym się przytulić, iść na spacer czy do kina. Z zazdrością patrzę jak moje koleżanki wychodzą za mąż i zakładają rodziny. Doradźcie mi proszę, gdzie i jak można spotkać fajnych facetów, no i oczywiście jak zwrócić na siebie ich uwagę....

Gość ona_koziorożec
Ja studiuję na kierunku technicznym, sami faceci i nic. Można się załamać :( :(

Gość slicznotka1986
ja mam 23 lata i mam to samo :-o wiem co czujesz...

Gość Zdarza mi się
To zrób doktorat, zacznij któryś tm z kolei fakultet, a to co masz zapisane w gwiazdach to cię nie minie. Może GO poznasz jutro a może za 10 lat.

Gość ona_koziorożec
żaden :(

Gość aramaaaaa
ja miałam jedna nieudana milosc i potem dlugo dlugo nic do tej pory :) wiec wiem o czym mowa, moze nie traflilysmy na swego :)

Gość gorzkaprawda0
moe tez sie tak zdarzyć ze nigdy nie spotka człowieka z którym stworzy związek,stare panny i kawalerzy nie biorą sie znikąd:P

A ja mam 25 lat i też mnie żadna nie chce i ty też byś mnie nie chciała bo jestem brzydal ale jestem chyba szczęśliwy tylko dlaczego?Normalny facet w moim wieku powinien już być nieszczęśliwy czyli żonaty lub mieć przynajmniej dziewczynę,dlaczego nie szukacie plusów samotności i samotnego życia?

Gość aramaaaaa
bez przesady 24, 25 lat to nie jest tak duzo :) młode dupy z was i wszystko przed wami!

Gość Robson03082005
Zasadniczym plusem bycia samotnym jest to, że gdy pierdolniesz sobie w łeb nikt nie będzie po Tobie płakał. Wiem bo tak właśnie mam :)

Gość bez sensu e
____________________________ nie można się zakochać nie wierząc w miłość

Gość tamparararamtamparampam
A ja się zauroczyłam w kimś i chciałabym czegoś więcej....ale brak urody mi na to nie pozwala :( czy na prawdę ludzie brzydcy nie mogą liczyć na miłość z prawdziwego zdarzenia ??? Może niekiedy chodzi o coś więcej niż wygląd i atrakcyjność seksualna.... Ja jestem tym typem który się zakochuje w oczach a nie w pośladkach... czyli jestem romantyczką bardziej niż napaloną suczką. Też mam dość ...ale nic na siłę.

Gość bojabojaboja
Staraj się nawiązywać jak najwięcej znajomości przy byle okazji i w końcu ktoś się napatoczy;) Połowa sukcesu jest w samym podejściu do życia. Jak człowiek jest otwarty na innych to inny też na niego będą otwarci.

ona_koziorożec => jest taki żart, że kobiet - informatyk jest jak świnka morska: ani to świnka, ani morska. Chyba gości nie ciągnie do kobiet po kierunkach ścisłych. Kiedyś się spotykałem z matematyczką. Brrr... :o

Gość łajno
a ja cie zastrzele i tak i tek

tamparararamtamparampam-No niestety tak to już jest ze miłość jest tylko dla atrakcyjnych ludzi,mnie tez to wkurza ale nic na to nie poradzę!!

zły i brzydki - dobiłeś mnie :(((( ;(

tamparararamtamparampam zły i brzydki - dobiłeś mnie Ty jesteś kobietą i na pewno ktoś na ciebie poleci bo faceci mają dużą silniejszą seksualność niż kobiety,pociesze cię tym że więcej jest facetów samotnych niż kobiet,wiec ja sama widzisz ja mam gorzej bo jestem facetem!!

Zły i brzydki -> nie martw się, my jeszcze ponoć na pieniądze lecimy to jak się dorobisz to jest szansa, że jakaś na Ciebie (znaczy Twoje konto) poleci, może się też z czasem zakocha xD A tak poważnie to prędzej czy później swój znajdzie swego. Jakoś w to wierzę...

Gość ona_koziorożec
"gości nie ciągnie do kobiet po kierunkach ścisłych" naprawdę? pierwszy raz słyszę taką opinię.

płakać mi się chce (ale jestem na to za brzydka) ;( cała reszta życia poza miłością jest kija warta więc po co egzystować na próżno?! :(((((( a może ktoś napisze coś pozytywnego..? ;)

Bez przesady. Życie bez miłości nie jest życiem martwym, a co z całą resztą? Rodzina, przyjaciele, pasje? Trzeba szukać pozytywnych aspektów :) Nie łam się.

Ja napisze cos pozytywnego choc nieraz i przestaje wierzyc w miłosc i jej nadejscie..Sekret szczescia nie polega tylko na spełnianiu sie w byciu z kims, polega na tym by moc cieszyc sie z tego co sie ma?? zdoriwe, rodzine, przyjacioł....Zeby nie koncentrowac sie tylko na jednym'Ja chce miec kogos" i na uzalaniu sie:)...Nikt nie napisał w konstytucji,ze miłosc jest tylko dla pieknych...Znam pewna dziewczyne, która jest bardzo ładna jej maz jest przecietnej urody ale widac ze sa szczesliwi o to tu chodzi moi drodzy.Nie załamujcie sie:**

Gość xoxoxoxoy
Nie ma czegoś takiego jak miłość. To tylko szukanie partnera celem przekazania potomstwu jak najlepszych genów.

Gość ja janeczka
nie prawda że nie ma czegoś takiego jak miłość ;) Miłość (i to przez duże "M" !) istnieje ;) tylko nie każdemu się zdarza ;P

Gość niby tak
Kobiety nie potrafią podejść do gościa który im się spodoba i poprostu z nim porozmawiać, wola robic z siebie idiotki, ubierac sie jak prostytutki i czekać aż On je poderwie. Dlatego codziennie rano dziekuje, że nie wyrosły mi cy ;)cki Może najlepszym sposobem na wyrwanie partnera jest zbudowanie ciekawej osobowości, stylu życia? Zapisać się na kurs salsy, ścianke, zrobic kurs kierowania huśtawką cokolwiek, byle cieszyć się życiem.