Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zdezorientowana_

odnośnie mleka

Polecane posty

Gość _zdezorientowana_

Mamusie licze na Waszą pomoc!!! Byłam dziś z Synem u pediatry(Syn ma 18 miesięcy)i ten stwierdził, że nutramigen2 będzie Mu jeszcze przepisywał przez 2 miesiące bo ponoć dłuższe podawanie tego mleka szkodzi. Sęk w tym, że Syn uwielbia je pić po przebudzeniu i na kolacje przed snem i nie sądze żeby Mu się to zmieniło. Lekarz stwierdził, że na wieczór powinien jeśc twaróg badz cos innego co zawiera wapń. Syn jest generalnie mięsożerny:O i nie lubi twarogów, serów, muszę je przemycać by cokowleik zjadł. Z miesem, zupami, owocami nie ma problemu.Jest/był na nutramigenie bo jak stwierdził pan doktor skoro My alergicy to Syn pewnie też będzie. O dziwo po niczym nie dostał alegrii wcina wszystko. Lekarz zabronił dawać Mu wołowine bo to od krowy:O a On wcina i nic Mu nie ma, przykłady mogłabym mnożyć. Mam pytanie co zamiast nutramigenu mogłabym Mu podawać, jakie mleko, co polecacie?licze na Waszą pomoc

Gość _zdezorientowane_
i jeszcze jedno do kiedy w ogóle dziecko powinno pić mleko?i czy faktycznie od jakiegos wieku powinno się zaprzestac podawania mleka na rzecz innych produktow zawierajacych wapn

mójh ma 2 lata i od tygodnia nie chce juz manny tylko mama parówke !! DODAM ZE DO MANny dodawałam mleka nan active

Gość _zdezorientowana_
posiedziłam na necie poczytałam to i owo i dowiedziałam się że chyba tylko nasz pedaitra robi probvlem z wypisaniem recepty bo inni bez problemu przepisują je dzieciom 3 a nawet 4 letnim

Gość _zdezorientowana_
dzieki Myszko🖐️

Gość dziecko wcale nie powinno
to nieprawda, ze dziecko powinno pic modyfikowanca do 3 roku zycia. wszedzie na swiecie wprowadza sie mleko krowie po roku autorko, ja na twoim miejscu zasiegnelabym opinii innego pediatry, bo ten jet taki nie teges :O no z ta wolowina to wyskoczyl jak filip z konopii :O