Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miły20

Jak poderwać dziewczyne

Polecane posty

Gość miły20

koleżankę z roku u której jak mi sie wydaje nie mam szans. Ale jednak nie potrafie przestać o niej myśleć przez co wszystko mnie denerwuje. Proszę o rady.

Gość hfkhdk
widujesz ją codziennie więc zapytaj o byle bzdurę - a dlaczego uważasz że zaraz nikt nie ma szans?? Bez przesady

Gość dasadadas
zgadzam się z przedmówca, nie mozesz zakladac ze zostaniesz od razu skreslony

Gość najlepiej
najlepiej to zapomnij o tej dziewczynie

Gość uprock
stary, przez takich jak ty, co sie boja o cos zapytac, 30 letnie laski potem na kafterii smedza, ze sa samotne i nikogo nie maja. Juz mi poszedl sie o cos zapytac!

Gość bleblebleeeeee
nie ma kobiet nie do zdobycia,sa tylko mezczyzni do dupy :) Podstawa to pewnosc siebie

Gość Śliczna P
Hehe mam podby topik, o tym jak poderwać chłopaka , tyle ,że ja w ogole go nie znam :P A z koleżanką to prościzna, powinneś z nią dużo rozmawiać i obserwować czy jest zainteresowana konwersacją czy nie, czy uśmiecha na Twoj widok ... najlepiej jakbyś ją gdzieś zaprosił , jeżeli jesteś nieśmiały to zoorganizujcie z grupa z roku wypad do klubu i postaraj się , zeby ona tam była , wiadomo w klubie ludzie są bardziej zrelaksowni hehe , poproś ją do tańca ... i jakoś dalej samo pójdzie

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo

Gość marmalek55
Powiem wam, że sposobów na podryw jest na prawdę dużo. O niektórych z nich możecie wyczytac chociażby tutaj http://abc-uwodzenia.pl/gotowe-teksty-na-podryw/ , albo po prostu możecie iść na tak zwany żywioł i liczyć, że sie uda