Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert_CTR

Przed chwilą byli u mnie panowie policemani

Polecane posty

Gość Robert_CTR

i pokazali mi "piękne" zdjęcie z przeklętej maszyny zwanej fotoradarem przenośnym :o no i cóż dostałem pierwszy mandat 100 zeta i 4 punkty :( ogolnie jestem zły i to bardzo, oczywiscie zdaje sobie sprawe ze to moja wina ale no miejsce gdzie mnie ustrzelili jest totalnie absurdalne zeby tam stal fotoradar to juz cyrki totalne :o mr policeman zadowolony gdyz dzis wypisal cala swoja ksizeczke z mandatami ( heh pewnie premie dostanie :o ) najgorsze jest to iż ustrzeliło mnie pieronstwo 2 miesiace temu :o 😠 a smigam ta trasa niemal codziennie po kilka razy :| masakra koledzy kierowcy, noga z gazu :)

Gość Robert_CTR
InVodkaVeritas no wlasnie cos takiego gdzies obiło mi sie o uszy... ale wydaje mi sie ze chyba lepiej od razu zaplacic i miec spokoj, niz jezdzic po sadach i z pewnoscia ponosic jeszcze wieksze koszta :( zastanawiam sie jak przedstawiciele handlowi sobie radza z fotoradarami ??? przeciez oni w znakomitej wiekszosci to zasuwają nawet po zabudowanym z predkosciami powyzej 100 km\h :|

Gość za mało dostałes

Gość Robert_CTR
heh typowa gadka zawistnego rodaka "za mało dostales" jak by nie patrzewc 100 zeta droga nie chodzi... zawsze lepiej by było je wydac na cos innego niz na durny mandat. kończę z szybka jazda, teraz max o 10km\h bede przekraczał ;) nie wiecej :classic_cool: pare minut nic mi nie da, lepiej wczesniej wyjechac i bez stresowo pomykac;) pozdroo

Gość ldasjjksadjsad
uszz myslalam ze ci kompa zgarneli za nielegalne opro ... jak mi :[

Gość Robert_CTR
wielbiciel70b masz racje, jadac w dalsza trase najlepiej zdjac przednia tablice albo ja konkretnie zabrudzic ;) za jej brak jest o ile sie nie myle mandat 50 pln ;]

Gość Robert_CTR
o to sie obawiac nie musze gdyz korzystam z pingwina :D i darmowego opro

Gość Robert_CTR
nom ja tez tak zazwyczaj o ok 20-30 szybciej niz dozwolone i przez 2 lata od kiedy jezdze nic nie dostałem, do dzis.... ustrzelilło mnie przy przekroczeniu o 24 km\h 😠 a odnosnie tego liscia to mozesz cos wiecej napisac ? dosłownie przyklejasz liscie z jakiegos drzewa czy wtf ??? :D :classic_cool:

no liść, normalny liść klonu, ładnie zasłania dwie literki :D pomoczony w wodzie, naniesiony na umytą tablicę, potem suszarka do włosów i jedziesz do sucha :classic_cool: zmyło go dopiero po porządnej ulewie... i trzeba dać coś jeszcze na szybę, żeby przykryć naklejkę, bo podobno stamtąd mogą odczytać numer, ale nie wiem czy to prawda...