Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lublin-transport.pl

Paczki Anglia - Walia - Szkocja - Polska

Polecane posty

Gość lublin-transport.pl

Zajmujemy się transportem przesyłek z Polski do Wielkiej Brytanii i z Wielkiej Brytanii do Polski. W zakres naszych usług wchodzą zarówno przewóz małych paczek, jak i paczek dużych, palet, quadów, motocykli, skuterów, rowerów, części samochodowych, kompleksowe przeprowadzki a także zaopatrzenie dla polskich sklepów w Wielkiej Brytanii. Każdy klient jest dla nas najważniejszy dlatego też wszystkie zlecenia traktowane są z najwyższą starannością. Zrobiłeś zakupy na angielskim eBay? Kupiłeś elektronikę, motocykl, quad lub cokolwiek innego? Zadzwoń, a odbierzemy zakupiony towar i bezpiecznie dostarczymy Ci do domu. Szczegóły na naszej stronie www.lublin-transport.pl lub pod numerem telefonu +48 886 444 111, gg: 15574522

Gość nie zadowolona
Witam z przykrością muszę stwierdzić ze strasznie zawiodłam się na powyższej firmie.Niby Pan przez telefon był miły kiedy dzwoniłam zapytać o wysłanie paczki i chociaż nie dogadaliśmy się dokładnie w który dzień będzie do odebrania poniedziałek czy niedziela, to liczyłam na pomyślną współpracę.A tu w sobotę dzwoni do mnie Pan kierowca i stwierdza że za dwie godziny odbiera paczkę. Po moim sprzeciwie i kilku pytaniach Pan stwierdził cytuję JA MOGĘ ALE WCALE NIE MUSZĘ ZABIERAĆ TEJ PACZKI powiem szczęka mi opadła przez kilka sekund nie wiedziałam czy to żart czy nie, ale on tak na serio i w końcu wcale paczki nie odebrał.NIE POLECAM I BĘDĘ ODRADZAŁA KAŻDEMU WSPÓŁPRACĘ Z TĄ FIRMĄ.