Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kazio772

Bluzka... gdzie taką kupić?

Polecane posty

Gość Kazio772

Witam spodobała mi się bluzka kacpra miłości na wybiegu.. ale nie wiem gdzie taką można kupić... obleciałem ostatnio pół galeri arkadia i nic nie znalazłem.. może nie wiedziałem jak szukać.... i wogóle czego szukać a interesuje mnie ta biała bluzka http://images50.fotosik.pl/212/0af3cb2f51ab5315med.png (ma ona długie rękawy) i jest to bardziej taka bluzka niż koszulka... takiej właśnie poszukuje.. moze ktos widzial w jakims sklepie czy allegro czy cos lub wie gdzie mozna taka kupic i jak wogole szukac takiej bluzki jak ona sie nazywa? z góry dziekuje za wszystkie porady. i pozdrawiam Kazik

Gość nagietka..
to po prostu t-shirt z dlugim rekawem albo inaczej mozna to nazwac - longsleeve. na allegro jest mnostwo takich, przejrzyj. http://allegro.pl/listing/showcat.php?category=26914&id=1455&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gal&order=t&clear_cookie=0&a_enum%5B52%5D=all&a_enum%5B54%5D=all&a_mask%5B451%5D%5B1%5D=1&change_attr=Poka%C5%BC wyswietlone sa tylke w bialym kolorze.

Gość Kazio772
TYlko ze nie moge znalesc takiej z tymi guzikami :(

Taką bluzkę miał mój mąż z levis'a,biała z guzikami coś jakby z kości słoniowej ,w firmowym sklepie ja kupiliśmy .

Gość Kazio772
no najbardziej podobna jest ta z 1 linku :) tylko gdyby miała dłuższą linnie guzików i nie miała znaczka :(

Ja kiedyś widziałam podobą w C&A w Niemczech. Tam jest mniej więcej taki styl, więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że coś podobego tam znajdziesz. W większości galerii jest ten sklep. Ja widziałam taką troszkę przedłużaną.