Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anika025

Błagam pomóżcie nie wiem co myslec

Polecane posty

Gość Anika025

czesc Dziewczyny mam pytanie jezeli kochalam sie ze swoim mezem na 4dni przed miesiaczka przy cyklu 31dniowym i final byl we mnie to moglam zajsc w ciaze czy to raczej nieprawdopodobne ?? Dodam ze wczoraj powinnam dostac @ a nic nie zapowiada bym ja dostala... Za to dziwnie sie czuje jestem ospala piersi mam nabrzmaile... AAA i najwazniejsze kiedy moglabym zrobic test?? czy jezeli zrobie go dzis to wynik bedzie wiarygodny.. Prosze o pomoc i z gory dziekuje za kazda odpowiedz

Gość z mężem kochałaś się
??? ile ty masz lat, ze takie głupie pytania zadajesz?:O

Gość poczekj ze 2 tyg i testuj

Gość fwfwe
Możesz test zrobić dziś, a nawet mogłaś wczoraj. Testy wykonuje się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki i wtedy można je robić w ciągu całej doby, nie tylko na czczo z porannego moczu.

Gość Anika025
tak ale ciaza jest wykrywana przy testach 6dni po zaplodnieniu a u mnie minelo dopiero 5dni :( wiec nie wiem czy wynik bedzie wiarygodny

Gość a ja myślę sobie
że raczej nie powinnaś zajść w ciążę, to nie jest takie proste a w takim przypadku bardzo mało możliwe.

Gość
Dobry test juz dzis wykaze czy jestes w ciazy.A ciaza to nie zbrodnia,cos taka przerazona, chociaz ja czesto przed okresem wlasnie tak sie czuje jak ty opisalas.

Gość no własnie .
cos taka wystraszona. Masz przeciez meza.

Gość Anika025
Jakiej firmy jest ten dobry test?? Hmm przestraszona??? Raczej jestem osoba ktora bardzo pragnie miec dziecko :) ale juz tyle razy sie rozczarowalam wiec nie chce sie niepotrzebnie nakrecac :( czyli zajscie w ciaze bylo mozliwe? :) Zofira ale ja nigdy tak sie nie czulam przed okresem nigdy :(

Gość kobieto zejdź na ziemię
:O zajście w ciążę na 4 dni przed okresem jest możliwe jak 1 do miliona:O