Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czy czy

Zmiana klimatu a plamienie z odtawienia

Polecane posty

Gość czy czy czy

Czy zmiana klimatu wpływa na opóźnienie się plamienia z odstawienia?

Gość czy czy czy
nikt nie wie?

Gość czy czy czy
Dziewczyny, przecież uzywacie tabletek, sezon pourlopowy się zakończył, któraś musi coś wiedzieć:-)

Gość czy czy czy
Cały czas szukam w necie informacji na ten temat i nic nie znalazłam:-(

Gość czy czy czy
Może dzisiaj się uda:-)

Gość helinka034
dużo jest przyczyn które opuzniają okres czy plamienia mnie na przy kład sie przytrafiła taaka sytuacja że nie dostałam wcale w jednym mjesiacu boże co to był za stres ale ponoc tak sie czasem zdaża ja ostatnia tabletke biore w poniedziałek aa okres dostaje np w piątek czasem w sobote a nawet w niedziele trwa 2 dni i koniec a czesem dłużej tak że zaczynam opakowanie a okres jeszcze mam

Gość czy czy czy
Tak, ale ja miałam jak w zegarku, dokładnie wiedziałam o której mogę pójść do toaletu. A w tym miesiącu....hm...nic...

Gość helinka034
czasem tak jest na zmiane klimatu nawet pory roku a czasem jak mi lekarz powiedzial to może byc spowodowane zbyt dlugim przyjmowaniem tabletek i dobrze jest w takim przypadku zrobic sobie 1m przerwe .no chyba ze ciąaza jeżeli mozna takową brac pod uwaga choc mało prawdopodobne pewnie sama wiesz najlepiej

Gość czy czy czy
Obawiam się, że można...sama nie wiem. moze panikuje, panicznie boje się ciąży...

Gość helinka034
nie martw sie ja tez panikowałam a teraz mam to w nosie juz sie nie stresuje jak mi sie spuznia i tak wiem ze prędzej czy puźniej dostane i tak jest zawsze a mam 34 l i 2 dzieci 15i 2l iraczej nie planuje 3ciego!!!!!!

Gość helinka034
a jakie tabletki bierzesz i jak długo?

Gość czy czy czy
Kilka lat brałam Regulon, po czym zrobiłam małą przerwę, miesiąc stosowałam krążek Nuvaring, ale mój organizm nie przyjął go, wiec wróciłam do Regulonu.

Gość helinka034
pamietam jak kiedys brałam mikrogynon to musiałam go odstawic po 3latach brania poniewaz po nim ni dostawałam okresu z odstawienia a teraz biore cilest

Gość czy czy czy
Oby do jutra, z samego rana BHCG:-)

Gość helinka034
a kiedy wziełaś ostatnią tabletke?

Gość wierra 333
Wyluzuj bedzie dobrze! Ja zawsze dostawalam jak w zegarku 3 dnia w poludnie, pozniej przezunelo sie naiweczor,pozniej ze w nocy a osty. dpstalam popoludniu 4 dnia i tez juz sie stresowalam i panikowalam bo nie wiedzialam co jest! ALE PORZYSZEDL, ZOBACZYSZ ZE DOSTANIESZ, ZRESZTA TAK JAK MPOPRZEDNICZKA PISALA MOZE SIE ZDARZYC SYTUACJA ZE NIE dostaniesz ale nie musi to oznaczac caizy! masz jeszcze kilka dnie przerwy wiec poczekaj spokojnie

Gość helinka034
boże to nie panikuj jeszcze dostaniesz jeszcze dzis w nocy lub jutro nawet wieczorem nic sie nie martw ja tez tak miałam i nawet nie wspomne ile kasy wydalam na testy takiego mialam stresa a teraz juz to olalam nie warto się zamartwiac i stresowac to tylko pogarsza weź goracą kąpiel i zobaczysz dostaniesz.powodzenia napisz czy dostałaś zapisałam temat do ulubionych będe zaglądać powodzenia życzę.

Gość wierra 333
mi lekrz kiedys mowil ze organizm to nie zegarek i moga byc roznica w wystapieniu dnia krwawienia, jednak rozumiem ze sie denrwujesz, ja ost tez juz panikowalam iu nie wiedzialam co sie dzieje, jak w nocy nie dostalam to sie uspakajam ze na bank dostane rano, jednak rano minelo poludnie i dalej nic nie bylo, a przyszlo pozniej grubo niz zwykle

Gość czy czy czy
Dzięki dziewczyny, mam nadzieje, że dostane. Ale dla pewności lece na badania bo i tak będę w labolatorium. Oby było ok...już nawet śpie z termoforem:-).

Gość wierra 333
wez ciepla kapiel, pomaga, zrelaksuj i zobaczysz ze dostaniesz:") trzymam kciuki ale mysle ze nie masz co sie denerwowac :)

Gość czy czy czy
Dzięki:-):-)

Gość czy czy czy
Dziewczyny jest jest jest!!!!!!!!!!!:-), ale się ciesze:-)jupi...

Gość helinka034
no widzisz też sie ucieszyłam na drugi raz sie tak nie stresuj nie warto!

Gość wierra 333
SUPERRR!!!!! :)