Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobraa zonkaa

Pomocy!

Polecane posty

Gość dobraa zonkaa

Ja wyprawic hucznie mezowi 40-stke!!? Na razie cala impreze chce wyprawic w lokalu, przy muzyce i innych bajerach...chcialabym rowniez podarowac mezowi jakis super prezent..macie jakies propozycje? Bardzo prosze.

Gość dobraa zonkaa
Nie ma ani jednej osoby ktora by mi cos poradzila? Myslalam o jakies wycieczce ale nie da rady:( Oboje jestesmy zapracowani i ciezko u nas z wolnym czasem:(

Gość co tu świętowac
40 lat ...trumne mu kup

Dodaj jeszcze pieczone koty, kotlet z biednego jelonka i smalec z psa- dobre ma jedna babka, ale chyba ją zamknęli :D A tak na temat- jak pije to alkohol, nawet na prezent (np jakieś winko drogie, bądź koniak itp.) Ja się nie znam bo jestem abstynentką. Co do imprezy to jakiś lokal( tylko nie taki jak na stypę) Chodziło o klub :D Jeśli pomogłam to się cieszę i czekam na więcej takich zaje*istych tematów! Pozdrawiam

jesli jestescie malzenstwem z dluzszym stazem podaruj mu siebie :) dokladnie tak jak za pierwszym razem :) ta sama pora ta sama sceneria :) podobne gesty i slowa :) bedzie zachwycony ;)... i nie zapomnij kokardki :)

Gość dobraa zonkaa
Jestesmy razem 23 lata od samego poczatku...pierwsza milosc:) Maz nie narzeka zebym go jakos szczegolnie zaniedbywala, wiec sex odchodzi i tak bedzie:) Myslalam o czyms czym bym go mogla naprawde zaskoczyc:( Nie ma specjalnie jakis pasji..jest informatykiem i raczej na biezaco inwestuje w swoj sprzet, wiec i tutaj nie bardzo mam go czym zaskoczyc:( Naprawde strasznie mi zalezy zrobic cos takiego, zeby byl calkowicie zaskoczony...Prosze:)

Gość dobraa zonkaa
Nie musze niczego odtwarzac,,, w tej sferze nie mamy zadnych zaleglosci:) Chce go po prostu zaskoczyc czyms nietuzinkowym!

Gość zamów na allegro
kubeczek z jego zdjęciem i Zyczeniami.na pewno się ucieszy!

Gość dobraa zonkaa
Juz byl kubeczek, podusia i koszulka:( Naprawde potrzebuje innowacyjnych pomyslow:(

Gość na dzień dobry
śniadanko do łóżka ,ale takie ekskluzywne.Bądż w pięknej bieliznie.

Gość żółty traktor
Niespodziankę zrób! Nie istotne są wówczas kwoty ani przedmiot zakupu. Będzie coś kompletnie nieoczekiwanego...możesz poprosić o pomoc przyjaciół, znajomych, rodzinę. Może to będzie jakaś sprawa niecierpiąca zwłoki (musi koniecznie pojechać do rodziców bo coś tam) a kiedy wróci w domu balony, serpentyny i goście :D Ewentualnie możesz go namówić, żeby pojechał z Tobą na spotkanie ze znajomymi - a na miejscu okaże się, że cały lokal zamierza z nim świetować :D