Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość cffrfffffffffrrrrrrrrrrr

takie pytanie wazne do was mam

Polecane posty

Gość cffrfffffffffrrrrrrrrrrr

czy mozna nie kochac swojej rodzonej siostry? ja mojej nie lubie od zawsze całe zycie była dla mnie wredna,pamietam jak w dziecinstwie ciagle donosiła rodzicom o wszystkim, ze jej czegos nie dałam itp jest młodsza o 3 lata, pamietam jak sie bałam złosci rodziców bo wiedziałam ze cała wina bedzie zwalona na mnie chociazbym nic takiego nie zrobiła,ja nie zwracalam nigdy uwagi na d**erele i nie leciałam z kazdym na skarge;/ nie widzialam sensu rzadko z nia rozmawiam najczesciej sie kłucimy dzisiaj mam 24 lata i powiem szczerze jakby sie wyprowadziła nie brakowałoby mi jej nigdy teraz jest jeszcze gorzej jak zaszła w ciaze zachowuje sie jak pani na włosciach nikt jej nie podskoczy,matka jest nia oczarowana i wpatrzona jak w obrazek wciaz ze soba gadaja o dziecku itp ja jestem skrajnie olewana nie intereuje jej moje zycie, sukcesy na uczelni, nie wie co robie w ciagu tygodnia nie interesuje jej gdzie jestesm i o ktorej wroce za to z moja siostra uwielbia plotkowac o zyciu sasiadów pt,kto umarł,kto sie rozwiódł itp;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować