Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liks

Ile kosztował zegarek który nosicie na ręku?

Polecane posty

Gość ***alicja z krainy czarów***
10 zł na targu, poprzednie gubiłam i wciąż gubiłam a najlepsze jest to że leży sobie gdzieś i czeka aż go znajdę...

Gość 950 zł
ale to nie był jeszcze najdroższy, zubiłam zegarek wart ok. 1500zł :O

Ok 200 zł. To taki troche sportowy model, ale z nutką klasyki. Pasuje doslownie do wszystkiego i mimo ze szybko nudze sie rzeczami, w jego przypadku moglabym nosic go non-stop :)

Gość to byl prezent
chyba nie najtanszy

Gość zuapomidorowa.
Jeden zapewne nic, bo dziadek dostał go za 30-lecie pracy. A za drugi zapłaciłam ok 30 zl, bo nie poznał się sprzedający, że to złoty szwajcar :D mechaniczny :)

Gość agzdegbdzsr
wiem,ze 530f prezent,ale dowiedzialam sie ile kosztuje firma D&G

Gość bogata dama z dobrego domu
o rety, nie spodziewałam się że tu tyle biednych ludzi :( to straszne że na tym forum siedzą takie nieroby i obszczymury jak wy zegarek za 58 euro? za 360 zł? 517? to chyba jakieś atrapy albo niemarkowe nosicie. spodziewałam się że nie będą to jakieś porządne, markowe za średnio 1000-2000 Euro. ja sama noszę Roger Dubuis z limitowanej edycji kupiony za ok 21000 Euro. teraz jest wart przeszło 50000 Euro.

Gość bogata dama z dobrego domu
tak naprawdę jestem załosnym, pryszczatym prowokatorem. Już 2 razy zjechałem pod jpgi i nudzi mi się. Niestety nie pracuję i nie mam żadnego zegarka, dlatego takie tematy mnie wkrzają 😡 Nie wiecie co to ciężko zarobić pieniądze. Na metealowy łańcuch na szyję - imitację złotego musiałem się oddać w krzakach 5 menelom, bo każdy z nich miał przy sobie tylko po 10 PLN. wiecie jak mnie potem dupa bolała? Dobrzę, że mi mama chociaz dała na żel do włosów :) A co do meneli, to jeszcze strasznie śmierdzieli i przez ich nieuwagę miałem uda i spodnie umazane kapiąca i rozmazana kupą :(

Gość nie noszę zegarka
nosiłam może z rok, po pierwszej komunii, dwadzieścia parę lat temu :D