Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana.

czy to ciąża? pomóżcie.

Polecane posty

Gość zdenerwowana.

W sobotę ( 3.10 )kochałam się z moim chłopakiem. Zabezpieczaliśmy się tylko prezerwatywą, nie był to nasz 1 raz. Prezerwatywa nie pękła - mój chłopak zawsze sprawdza 'po', on 'skończył' poza mną- wyciągnął przed wytryskiem. We wtorek (6.10 ) miałam dostać okres, lecz dalej go nie dostałam... to już kolejny dzień. Bardzo się denerwuję tym wszystkim. Co mogę zrobić w tej sprawie? Dlaczego nie mam okresu? Proszę o odpowiedzi.

Gość kup wózek i pieluszki

Gość a w jaki niby sposób
miałabyś zajść w ciąże po takim stosunku? nie masz okresu bo sie tym za bardzo stresujesz!!!!!!!1

Gość kirakira
Ja tez mam takie pytanie czy mogę być w ciązy?pod koniec 1 tyg brania tab(11 miesiąc odkąd zazywam jasminelle) zapomniałam wziąć tab tzn wzięłam ją w 12 godz po biorę o 21 zapomnianą tab wzięłam o 9 rano a wczesniej dosłownie godz wcześniej kochałam sie z chłopakiem więc pewnie jest ryzyko tak? no i to jeszcze nie wszystko w 3 tyg też zapomniałam tab wzięłam ja o 9.30 rano biorę tab do końca tzn do jutra i będe czekac na okres z odsawienia. czy przed okresem mogę zrobic test? będzie on wiarygodny??dodam ze mija 2 tyg od tej 1 zapomnianej tab. pierwszy raz mi sie tak zdarzylo zapomnieć a to wszystko przez stres w pracy. nie piję nawet alkoholu jakby czasem okazała sie to ciąża bede sie cieszyć jak to bedzie dziecko chociaż nie jestem na nie zupełnie przygotowana.3majcie kciuki nieważne jaki bedzie wynik tej mojej sklerozy

droga autorko wątpie w to, że jesteś w ciąży ale dla pewności możesz zrobić test 3 tygodnie po stosunku jeśli do tego czasu nie będzie okresu, kirakira nie nie możesz zrobić testu przed krwawieniem bo będzie on niewiarygodny. Dopiero po 3 tygodniach test może być wiarygodny ale nie musi.

Gość Jak nie ma ciazy to jestem
chetny by tak się stało

Gość zdenerwowana.
a i jeszcze mu pałke bez gumki lizałam..