Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie maszkara

Od 3 lat sama

Polecane posty

Gość taka sobie maszkara

Od 3 lat jestem sama. Nikt nie chce ze mną nawet wyjść na piwo o randkach nie wspominając. Mam 23 lata, studiuję, nie mam nadwagi a mimo to nawet pies nie chce na mnie splunąć. Ktoś tu podziela mój los?

Gość a dlaczego zaraz
Za to masz cudnego nicka :D 🖐️

Gość taka sobie maszkara
w czym dopatrujecie się powodu w\Waszego niepowiedzenia?

Gość taka sobie maszkara
wygląd wygląd wygląd no tak ale przecież idąc ulicą mijam "bardziej ekstremalne formy bazyli" ode mnie trzymajacych jednak za rączkę jakiegoś samca. Piszę jakiegoś bo również ich aparycja często pozostawia wiele do życzenia. Ale to są sprawy podrzędne, przynajmniej dla mnie, zauważyłam w siebie ciekawe zjawisko długość mojej samotności robie się odwrotnie proporcjonalna do moich wymagań. Na dzień dzisiejszy umówiłabym się z każdym kto by tylko wyraził na to chęć. Brzmi desperaco

Gość taka sobie maszkara
Ja realnie patrze na siebie w skali 1-10 mam 4,5 wiec w jakiejś tam średniej się mieszczę. Przyznać muszę, że nie tak samotność sama w sobie ale mój całkowity brak jakichkolwiek oczekiwać mnie przeraża. Dopuszczam do siebie możliwość spoktania się dosłownie z każdym ( co jeszcze jakiś czas temu było dla mnie nonsensem) bez różnicy mi 18 czy 45 latek. Absolwent ZSZ czy może wykładowca baa powiem więcej mogłabym się związać nawet z kobietą. O losie wołam o pomstę za katuszę, które przechodzę:(:(

Gość tomaszek85
Dlaczego tak bardzo jest wam zle?? Powiem wam, ze ja jestem w zwiazku, ale jakos szczesliwy nie jestem bo mam dziewczyne taka jaka mam... Niestety, starania sie i bycie dla niej dobrym chyba nie odnosi skutku. Nie piszcie, ze umowicie sie z pierwszym lepszym, bo z doswiadczenia wiem, ze mozecie trafic na takiego, ktory tylko was wykorzysta i rzuci. Dobierajcie sobie odpowiednich facetow, a nie rzucajcie sie na byle co, byleby bylo... Powodzenia kobietki :)

Gość ja też jestem sama już
od ponad 1,5 roku :( i straciłam wszelkie nadzieje ze poznam kogoś jeszcze, mimo ze jestem jeszcze młoda..

dokładnie.. zaczyna doskwierać..

Gość tomaszek85
A nie mozna spotkac sie ze znajomymi, poszukac kogos?? Skoro twierdzicie ze ze z wygladem jest git, to na co czekac?? Wyjdzcie do knapki, na spotkanie z kims, przeciez sa kumple, kumpele, przyjaciele... Mysle ze nie ma sytuacji bez wyjscia i mozna sobie z tym poradzic :)

ale ja serio duzo wychodze, i nic z tego..

Gość tomaszek85
A necik?? jakies portale randkowe czy cos w tym stylu?? Moze tak warto kogos poznac i chociazby na samym poczatku byc ostroznym i chociazby poklikac na gadu czy jakos tak??