Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlamamamamama

jaki wozek

Polecane posty

Gość przyszlamamamamama

dziewczyny szukam wozka , sama nie wiem na co sie zdecydowac moze macie jakies godne polecenia ??? szukam 3w1 malego zwrotnego lekkiego , cos co z latwoscia zapakuje do auta , cena nie jest istotana a wlasciwie , szukam takiego z dobrej firmy mozecie cos polecic ???

Gość a moj babel
uzywam bugaboo froga od poczatku. maly teraz ma prawie 8 miesiecy, niedawno zmienilismy siedzenie z gondolki na spacerowe. Nie zamienialabym tego wozka na zaden inny. Prowadzi sie niezawodnie, zmiescisz sie wszedzie, wykrecisz w alejce sklepowej w miejscu.Malemu jest bardzo wygodnie. Waga to jakies 8, gora 9 kg, nawet baby ace(podrobka bugaboo) taki lekki nie jest. Mozesz wpiac fotelik maxi cosi do niego rowniez. Ja polecam :)

Gość przyszlamamamamama
widzialam juz te wozki ale niee bardzo mi sie podobaja :( slyszalam ze sa dobre ale mnie poprostu nie przypada do gustu :( a moze quinny buzz ?? ma ktos mozecie sie wypowiedziec

Gość a to mój wózerk
ja mam taki http://www.allegro.pl/item758765728_wozek_atlantic_espiro_baby_design_fotelik_bombik.html i bardzo sobie go chwalę ma wysoko zawieszoną gondolę(nie trzeba schylać w pas do dziecka) jest super lekki i super zwrotny,prowadzi się go rewelacyjnie, krawężniki to dla niego bułka z masłem i ma pompowane koła co uważam za dość istotny szczegół

Gość a ja mialam ten.............
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1229374 Na poczatku bylam zadowolona pasuje do niego maxi-cosi wiec latwo jest przewiez spiacego malucha bez przenoszenia z fotelika do wozka ( oczywiscie na krotka chwilke) ale pozniej przyszla wiosna i czas na spacerowke i okazalo sie ze dziecko lezy w pelnym sloncu bo daszek w spacerowce ma chyba z 30 cm jak dla mnie to za malo. Sprzedalam go szybko poki spacerowka byla nie uzywana. Bardzi wiele osob sobie chwali ten wozek i ten model z 4-lolami, moja Pani Doktor sama mi go polecala do Malucha. Teraz mam Teutonie i jestem mega zadowolona!!! http://www.allegro.pl/item759730880_teutonia_spirit_s3_gwarancja_ii_2011_w_wa_gratisy.html#gallery

Gość fajne te wozki
ale wagowo to wcale takie super lekkie nie sa, jesli ten pierwszy wazy 14.5 a gondola 4.5 to razem daje 19 kg :o przy moim 9 kg-jest roznica i to spora. jesli ktos nie musi nosic po schodach to ok,ale w przeciwnym razie cienko to widze.

Gość fajne te wozki
co do quinny to kolezanka go sprzedala bo sie zle prowadzil

Gość a to mój wózerk
na moje oko wózek jest lekki mieszkam na drugim piętrze i często wnosiłam go na górę sama bez zadyszki, wykonany jest z aluminium, więc siłą rzeczy nie może być mega ciężki najlepiej wybrać się do sklepu i zobaczyć który wózek jak się prowadzi:-)

Gość gość
Wózek ktory mogę polecić który ma te cechy jakie są wypisane to Anex Sport. Jest lekki , zwrotny, łatwy w odsłudze , mały po złożeniu. Dodatkowo ma bardzo ładną palete kolorów i super materiały. Cena kompletu 2w1 to ok 2 tys zł. Możliwość wpięcia naprawde dużo różnych fotelików. Modny i wygodny.