Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka1985...

czy to ze mna cos jest nie tak, czy faktycznie to jest zenujace...?zobaczcie sam

Polecane posty

Gość kropka1985...

http://www.odloty.tv/cd/flash_info_popup.php/products_id/16653 jestem w stanie naprawde duzo zrozumiec, wiadomo, ze prostytucja to najstarszy zawod swiata i modle sie, by moj mezczyzna nie zechcial skorzystac nigdy z tego przybytku rozkoszy:p, jednak taka panna w zaawansowanej ciazy wzbudzila naprawde moja odraze i same negatywne odczucia...czy naprawde nie ma juz na tym swiecie chociaz minimalnej przyzwoitosci, jak daleko mozna sie posunac w swojej glupocie...brak mi slow, juz wspolczuje temu dziaciatku takiej matki...matki, ktora nie potrafi uszanowac wlasnego dziecka...trzeba byc kompletna kretynka bez zadnych uczuc zeby w blogoslawionym stanie bez odrobiny wstydu wstawiac takie zdjecia i trudnic sie tym, czym ta wlasnie dziewczyna sie trudni....szok:(

Gość Przystojniaczek00000000
Ja akurat byłbym bardzo chętny.Wiem może to nie przyzwoite ale bardzo pociągaja mnie kobiety w ciązy najlepiej 8-9 mc

Gość jak żona była w ciąży to
był dla mnie najlepszy sex, cudowne rżnięcie!!

Gość kaaasiaaa romantic
współczuje małemu/małej takiej matki:O

Gość niee
zgadzam sie to obtrzydliwe i wyraz braku szacunku. i nie chodzi przeciez o normalny seks w ciazy tylko o brak jakiego kolwiek poszanowania.

Gość kropka1985...
sluchajcie ja nie kwestionuje tego, ze kobieta w ciazy moze dla jakiegos faceta byc pociagajaca dopoki nie daje dupy kazdemu facetowi, noszac pod sercem dziecko...niby jest popyt wiec jest tez podaz, ale kurcze to juz jest przegiecie...ogladajac ten profil bylam zwyczajnie w szoku, bo nawet dziwka powinna miec jakiekolwiek uczucia wzgledem wlasnego dziecka, swiat zwiariowal:O...

teraz to jeszcze nic pomyślcie co będzie jak urodzi... dziecko będzie miało dużo "wujków" a może i "ciotek"

Gość będzie miało jednego ojca
a mamusia pieniądze na jego utrzymanie