Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MF......

Czym zmywacie podkład MF Lasting P.?

Polecane posty

Gość MF......

Dzisiaj po raz pierwszy użyłam tego podkładu i niestety mój żel do mycia twarzy (Nivea do cery wrażliwej) kompletnie sobie z nim nie poradził. Co najlepiej zmywa ten podkład?? Nie przypuszczałam, że będę miała z nim taki problem.

Gość da dd
zmywam wodą z mydłem doskonale sobei radzą :)

Gość MF......
Dzięki za odzew, ale ja niestety nie mogę używac mydła (mam wrażliwą skórę) :( Mydło faktycznie świetnie oczyszcza, łatwo się spłukuje, ale u mnie odpada.

Gość kup sobie plyn miceralny
skoro masz wrazliwa skore, ona bardzo dobrze oczyszcza.

Gość MF...
Dziękuję za odp. :) Płyny micelarne faktycznie nieźle myją, ale ja później i tak muszę jeszcze umyć twarz żelem (mam wrażliwą, ale jednak mieszaną cerę z tendencją do dziwnych wyprysków, szczególnie w okolicy brody). Chciałabym myc twarz samym żelem. Znacie jakiś delikatny, ale jednoiczesnie skuteczny żel?

Gość moje zdanie w tym temacie . .
Witam! A propos żelu do mycia twarzy - ja też mam cere wrażliwa i dośc suchą (czasem ujawnia się strefa T) - generalnie cera naczynkowa, a więc musze uważać czym traktuje swoją twarz. Generalnie używam kosmetyków do cery naczynkowej. Ale ostatnio - zupełnie przypadkiem- kupiłam zel do mycia twarzy z Dax Cosmetick - link poniżej i powiem, że generalnie nie lubie kosmetyków tej firmy, ale ten żel mnie po prostu zachwycił. Mimo iż moja cera jest naprawdę bardzo wrażliwa to ten żel działa super. Nie podraznia, nie wysusza, super wygładza i generalnie po umyciu nim twarzy czuje jakbym otrzymała nową, świezutka, gładziutka skóre:D W dodatku zawiera mikrogranulki które delikatnie złuszczają skóre - ale naprawdę delikatnie i nie dzialają tak intensywnie i silnie jak peeling a więc mozna go używać codziennie. Osobiście jestem z niego bardzo zadowolona, tym bardziej za ta cenę (ja załaciłam niecałe 11 zł). Zdarzało się że droższe kosmetyki np z Loreal wyrzucałam do kosza po pierwszym użyciu. http://esentia.pl/Dax_Cosmetics_Perfecta_Oczyszczanie_Zel_do_mycia_twarzy_z_mikrogranulkami_p33289.htm PS. Tez używam MF Lastin P.