Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starszawa

anal z kobietą

Polecane posty

Gość Starszawa

To pewnie zabrzmi strasznie, ale moje pierwsze pozytywne doznania analne zaczeły się od pijackiej babskiej imprezy w firmie. Pierwszy w życiu palec w moim tyłku to palec innej kobiety, koleżanki której nawet niespecjalnie wcześniej lubiłam. Było bosko. Moj Misio chyba uważa mnie za dewiantkę od momentu w którym,przy cichych pieszczotach skierowałam jego palec do ciasnej dziureczki. Bosko nie było ale może trzeba faceta nauczyć subtelności w tym względzie? Czy ktoś ma podobne doświadczenia? Dzięki za ten temat. « poprz. | 1 2 3

Gość marysia77
Zdziwiona jestem jak my sie roznimy. Ja bym nigdy nie odwarzyła sie na taki krok. Ale faceci lubia takie...texty. Odwazna prowokacja. Gratuluje.

Gość Starszawa
To może i prowokacja ale mo facet daleko, mnie się ckni przed okresem, chyba mi odwala ale to forum daje możliwość dyskusji. Może to lepsze niż brak facia i nawet koleżanki a mnie zwyczajnie swędzi (jestem po 2 piwach)

Gość Starszawa
ale uwielbiam kiedy tez wklada mi palec do dupy muj pies owczarek niemiecki

Gość marysia77
Wy pedały to potraficie rozbawic człowieka;)

Gość Starszawa
Marysu a ty kim jesteś, że się wcinasz z takimi podejrzeniami? Jesteś zwykłym facio-zbokiem jak mój men.

Gość Starszawa
a podszywaczem jest ta/ten z owczarkiem

Gość forumowiczka87
pier***** zboczence żal ......ciągle o rowach piszecie i was to rajcuje no nie moge ,prymitywy