Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bilie Jean

Chciałabym chciała

Polecane posty

Chciałabym dziekiego seksu w super zajebistej bieliżnie żeby o mnie marzył całymi nocami ale wiem że tak nie będzie!!! Jesteśmy razem ponad 4 lata na początku było fajnie seks codziennie nawet kilka razy dziennie a teraz?? niema praktycznie nic tylko czasem jakieś pieszczoty:/straciłam na to ochote a chciałąbym tak bardzo być jego boginią seksu...żeby śnił o mnie i marzył:( tak bardzo mi smutno. Jest kochany nie nalega ale boję się że to minie mu i zapragnie czegoś więcej ale już nie odemnie;(

Oboje się nie staramy o to ale wiem bardzo dobrze że on marzy o mnie "właśnie takiej" dziekiej a co mam zrobić jak niemam ochoty i nawet niewiem jak sie do tego zabrać:(załamałam sie

Gość ddziki sex
wiesz co ja chętnie wam obojgu bym sie zesrał na wasze głowy, ale jak niechcecie to trudno buhahahahhahahbuhahhaha

hej Wredniaczku:-P extra ..a mnie sie chce coś ,ale mój padł jak kawka po..i teraz spi..obudzic go czy dac mu sie wyspać?Oto jest pytanie:-D

:-D juz go smyrałam ..ale nawet nie drgnął:-P przespi sie chwilke jeszcze to znowu go wykorzystam:-) Mam pytanko: Wasi faceci tez po sexie spia? bo mój pada:-0 a ja znowu mam adrenalinke i chetke na powtórke z rozrywki:-D

taki mam zamiar;-P ale żeby znowu podołał ,to jeszcze dam mu z poł godzinki pospać;-)

Niom..mam tajny szyfr tutaj z jedna moją ulubienicą.i dlatego jestem..a co tam:-P spadam juz do łózia..miłego popołudnia:-D