Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona 1983

Pisiorek nie stoi z gumką

Polecane posty

Gość zasmucona 1983

Cześć, nie wiem czy ktoś tak miał,ale kiedy próbuje sie kochac na jeźdźa z moim mężem a on ma na sobie prezerwatywe....jest to niemozliwe,poprostu nie jest tak sztywny jak powinien,ale gdy wracamy do poprzedniej pozycji juzjest ok i nie chodzi o to,ze on by tak nie chciał mówi,ze jaknajbardziej...ale ,że to chyba nie jest pozycja dla nas ... co zrobić ...doradźcie prosze....bo ja bym tak chciała na jeźdźca

Gość zasmucona 1983
tak to wygląda 12673

Gość moim zdaniem według mnie
zobacz czy sąsiad ma tak samo :D

Gość EwaO
Jeśli to twój mąż to poco wam gumka?

Gość stary chińczyk
Możliwe, że w tej pozycji nie poruszasz się wystarczająco. Jak to robisz? Klęcząc, opierając się na kolanach, czy przykucając, stojąc na stopach? W tym pierwszym przypadku zakres ruchów, a co za tym idzie, przyjemność dla partnera jest mocno ograniczona... :-) A jeśli chcecie spróbować jakichś bardziej dziwnych pozycji i obawiacie się o wzwód, to jedna tabletka Maxigra i nic nie zmusi go do opadnięcia :-D

Gość maxigraaa
gdzie to sie kupuje i czy potrzebna jest recepta?

Gość stary chińczyk
Można kupić w każdej aptece, ale potrzebna jest recepta. Z jej zdobyciem nie ma problemu - przecież pani doktor nie będzie sprawdzać, czy masz problemy ze wzwodem czy nie. Uwierzy na słowo, jeśli powiesz że potrzebujesz ;-)