Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -izydora-

skep typu lumpeks

Polecane posty

Gość -izydora-

chciałabym otworzyc taki własnie sklep w miasteczku 8 tys mieszk , gdzie sa juz trzy inne sklepu tego typu. macie jakies rady?

Gość -izydora-
sklep a nie skep miał byc mała literówka sie wkradła :-)

Gość -komputerek
myslisz ze to sie jeszcze opłaca?

Ja mam w mieście ok 10 sklepów typu "lumpeks":) powiem ci tak ,jest kilka sklepów w których jest ciągle gwar ,każda babka czeka na nowy towar w nich bo ,często są rzeczy nowe z metkami,ubrania wierzchnie jak i pościel ,obrusy ,czasem nawet firany (ja trafiłam na fajne zasłonki za 15 zł za dwie sztuki :D)jest jeden sklep ,nie należy do lumpeksów typu wszystko za 3-5 złoty ,ale babka ma fajne pomysły na robienie kompletów ,wystawa u niej zawsze zachęca by wejść i zobaczyć co tam jeszcze w środku się kryje ,często przy większym zakupie spuszcza kilka złoty na każdej sztuce ubrania :) a sklepik malusi ,ale bardzo przyjemny :) towar ma super wyselekcjonowany ,nie ma ubrań poplamionych ,podartych czy nawet spranych ,nie ma fasonów takich już nie modnych totalnie :) ale każdy znajdzie coś dla siebie :) Jest jeszcze inny sklep w którym cokolwiek byś nie kupiła kosztuje 6 zł sztuka ,no oczywiście prócz kurtek,płaszczy :) maja branie nie mogę powiedzieć :) Jest jeden sklep w którym jak jest nowy towar to wołają ok 50 zł za kilo :D nie długo pociągnie, oj nie długo :Dnawet nie ma jakiś specjalnie fajnych rzeczy ,babka chyba myślała ,że jak coś ma firmową metkę a jest totalnie poniszczone lub poplamione to pójdzie za bóg wie ile :D Jest jeszcze inny ,ale tam są same firmowe ciuchy jak mexx ,levi's ,adidas itp ubrania są fajne stylowo ,w dobrym stanie to i klientów ma :) ale sztuki chodzą tak ok.20 zł za bluzę np.no ale ludzie kupują :) No różnie z tymi sklepami ,kilka poszło w odstawkę już po pół roku ,towar niby jakiś z Anglii ,ale nie ta moda :D jedna baka miała taki sklep że jeden sweterek kosztował 60 zł :D (sklep był na rynku aż 3 miesiące ):D

Gość -izydora-
no zastanawiam sie moze na wrocław sie wbijac?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeee
we wro? chyba duzo tego jest

Gość ldzie z wro
co wy o tym myslicie?

Gość 68-latka z wro
a gdzie?