Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impossible

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość impossible

Hej. Mam nieco "mały" problem. Otóż chodzi o to, że spóźnia mi się okres. Ostatnio dostałam go 11 września. Z moich obliczeń wynika, że powinnam go dostać 8 pażdziernika. Moja miesiączka nie jest regularna, zawsze co dwa, lub co trzy dni dostanę ją szybciej lub później. Ale to nie wszystko. Obawiam się też, że mogę być w ciąży. Ale gdyby tak było, to byłby chyba jakiś CUD! Bo z moim chłopakiem kochałam się bardzo ostrożnie. Kochaliśmy się 3 razy i za każdym razem miał prezerwatywę. Lecz w obawie, że może ona pęknać lub wytryk może jednak dostać się do mojej pochwy, tuż przed wytryskiem wysadzał członek. Więc mam pytanie. Czy jest możliwość, że mogę być w ciąży? Z chłopakiem kochałam sie w dni średniopłodne. Co może być przyczyną mojego spóźniającego się okresu? Martwię się, że może to być ciąża.

Gość Dziewczyno...........
ile ty maz lat 14 ?? pytasz jakbysmy byli w twojjej macicy ... po to są apteki i testy ciążowe kup i sprawdz bedziesz wiedziała nikt cui tu nie pomoże

Gość jeżeli nie pękła
prezerwatywa, to niemożliwe.

Gość nie jestes w ciazy na 100

Gość onaaa24
witam ,ja chcialam sie zapytac jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciąze w 12 dc ? bo kochalam sie z moim narzeczonym bez zabezpieczenia i zanim wyciagnał to troche dostało sie we mnie ,owulacje mialam ok 15 dc. do okresu zostalo mi jakies 4 dni ,a jakis tydzien temu strasznie bolaly mnie piersi i mialam bole podbrzusza

Możliwe to jest głupota stosować stosunek przerywany test ciążowy jak nie dostaniesz okresu bo byłaś blisko dni płodnych głupota

Gość onaaa24
kochana ,nie oceniaj kiedy nie wiesz wszystkiego ,ba zaskocze Cię jezeli bedzie dzidzius bede sie bardzo cieszyc ,bo naleze do zwolennikow 'co ma byc to bedzie' :) ,ale dziecka nie planuje z wielkim uporem ,obliczeniami itd. bo wiem ,ze im bardziej czlowiek sie stara tym trudniej zajsc w ciaze. Głupota pojecie wzgledne moja droga. :)