Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyslonaaaa...hm

ROZMOWA KWALIFIKACYJNA! HELP!!

Polecane posty

Gość Zamyslonaaaa...hm

Powiedzcie jak to jest jak juz odbywaliscie rozmowe kwalifikacyjna!...odrazu na rozmowie mowia ze przyjma do pracy czy trzeba czekac jakis okres na telefon??

Gość Zamyslonaaaa...hm
Powiedzcie cos w tym temacie przeciez napewno wiekszosc z was byla na nie jednej rozmowie...

Gość dziewczyno przecież nie
ma jednego schematu zależy od pracodawcy

Gość Zamyslonaaaa...hm
Owszem nie ma schematu ale ja pytam o doswiadczenia innych! JAk ty nie masz zadnych to sie nie wypowiadaj!

no żesz w mordę! co znaczy się nie wypowiadaj? najpierw zadajesz naiwne pytanie a potem jeszcze po chamsku traktujesz ludzi, którzy ci odpowiadają? a z czego ja ci mówię jak nie z własnego doświadczenia? wywróżyłam to, w nocy mi się przyśniło? z takim podejściem do ludzi to ja ci powodzenia nie wróże ogarnij się dziewczynino!

Gość Zamyslonaaaa...hm
Prosze Cie raz jeszcze nie pisz tu bo masz malo do powiedzenia w tym temacie jak nie NIC!...po chmasku nie traktuje ludzi ktorzy odpowiadaja ale Ciebie - pytanie nie zadalam po to aby sie wymadrzali tacy jak ty ale po to zeby uzyskac konkretne odpowiedzi..tak czy tak!...wiec daruj sobie!

Gość Sylwiiiiiiiiiii
raczej czekasz na telefon lub kontakt pocztą, ....i jak powiedział przedmówca, możesz się niestety nie doczekać :)

dobra - rozważmy jak można powiedzieć na tak zadane pytanie 1wariant - tak, trzeba czekać na tel 1wariant - nie, powiedzą ci od razu 3wariant - może być tak lub tak zależy od pracodawcy która z tych trzech odpowiedzi jest dla ciebie konkretna? skoro byłam już na kilkunastu rozmowach i miala różne sytuacje i zgodnie z tym napisałam to dlaczego założyłaś, że nie mam nic do powiedzenia co, nie pasowała ci moja odpowiedź do schematu? zwyczajnie nie rozumiem twojej reakcji ale dobra... ludzie są różni i czasem z twoich dobrych intecji gówno ukręcą bye

Gość elsa z afrykańskiego
mi powiedzieli od razu, ale były trzy kandydatki i od razu po rozmowie czekałyśmy pół godz i potem wyszła sekretarka i powiedziała "panią poproszę do gabinetu a paniom już dziękujemy za poswięcony czas" tyle

Gość właśnie najczęściej
każą czekać na odpowiedź a odpowiedź nie nadchodzi...

Gość jak jesteś dobra to mogą od
razu a jak głąb to powiedzą ze niby oddzwonią i mają cie w du-pie