Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazynowa15

Bedzie sie ze mna kochal teraz raz w miesiacu bo twierdzi ze mnie kocha!

Polecane posty

Gość karmazynowa15

Jestem z moim chlopakiem juz prawie rok i mamy ze soba swietne relacje, nie mzoemy bez siebie zyc ale dla mnie pojawil sie wczoraj maly problem. Poszlismy do restauracji, rozmawialismy pozniej przeszlismy do czulych slowek i podtekstow i stwierdzilismy ze dla urozmaicenia pojdziemy do toalety. Kochalismy sie tam oralnie i wszystko by bylo w porzadku gdyby po tym nie zlapal sie za glowe "Gdzie my to w ogole zrobilismy!!...jak jakas parka z dyskoteki..przesada" . Po wszystkim powiedzial, ze bedziemy sie kochac mniej i to w domu bedziemy robic takie rzeczy, powiedzial ze jestem dla niego skarbem i ze zasluguje na szacunek. Tak, ciesze sie z tego, ale on chce sie ze mna kochac raz na miesiac. Powiedzial ze bedziemy to duzo rzadziej robili bo chce mi pokazac jak bardzo mnie szanuje.. Ze robi to z milosci, zeby nie robic tego z emna czesto jak z jakas "latawica" jak to stwierdzil. Az zaniemowilam z wrazenia. Wiem, przedstawiam tu wam obraz jakiegos ulozonego mami synka, nie, on jest bardzo namietny, kiedy sie do siebie dorwiemy potrafimy robic to bardzo spontanicznie. Moj chlopak uwielbia seks wiec nie wiem czemu tak powiedzial.. No rece opadaja

Gość
ja też tak czasem robie by sex był niesamowity bo codziennie to powoli się nudzi raz na miesiąc to wtedy jest sex mniam :)

Gość blueska21
willi my sie kochalismy do tej pory raz na tydzien :) Hmm czekanie podbno wzmaga apetyt, ale zastanawia mnie to dlaczego tak powiedzial skoro lubi seks, podniecam go. Nie jestem brzydka dziewczyna, dbam o siebie bardzo i mysle ze w lozku tez nei jest ze mna zle bo zawsz ejets zadowolony. Wiec nie wiem czemu tak powiedzial

Gość
no jak tak mówi to naprawdę cie szanuje albo inną lepsza :D żart

Nie ma kochanki :) dzieki dziewczyny.. ale powiem wam, ze nie spodziewalam sie takiego czegos, to musi byc chyba na prawde wielkie uczucie jezeli jest tak jak mowicie :) willi myslisz ze takie kochanie sie raz na miesiac sprawi, ze zadowolenie ze zblizen bedzie jeszcze wieksza? :)

Gość
czasem nawet jest dobrze się nie widzieć przez jakiś czas to tęsknota i brak sexu masakra :D polecam :D

Blueska21, on naprawde Cie kocha. Jestes szczesciara, chlopak podchodzi do tego prawidlowo. Seksu oralnego w toalecie nie uwazam za nic zlego bo ludzie lubia sobie urozmaicac.

I tak Uważam, że to jest PROWOKACJA. :) A może powiedz mu, że jeśli będziecie uprawiać seks raz w roku, w Walentynki, to będzie to jeszcze większe okazanie sobie miłości, szacunku. Czekanie przecież wzmaga apetyt? :P

Wredniaku.. To nie jest prowokacja ;) powaznie mowie. Moj chlopak jest... dosc oryginalny. ma na suficie mje zdjecie, ale pisze powaznie. ma moje foto na suficie w formie plakatu. Odp do chlorix: taaak sa rozne sposoby, wiesz mzoe wydaje to sie dyskotekowe, ale to jest calkiem normalne, tak jak piszesz nie ma w tym nic zlego, a "po bozemu" czyli pod pierzyna i przy zgaszonym swietle w pozycji misjonarskiej tak ciagle nie byloby ciekawie :)

To prawda blueska21, ja ze swoja dziewczyna kochalem sie w przenajrozniejszych miejscach i nigdy nie uwazalismy tego za cos zlego, zawsze uwielbialismy urozmaicenia i rozne pozycje, dzieki temu nikt z nas nie mogl narzekac.