Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqqqqqqlll

chce miec juz dziecko

Polecane posty

Gość qqqqqqqqlll

niestety mieszkam z partnerem na kawalerce, zbieramy na mieskzanie na kredyt i tym podobne, mam juz 27lat i chcialabym miec juz dom dziecko ale nie wiem jak to zrobic?

Gość Liwia18lat
Też chce miec dziecko mimo ze mam dopiero 18 lat.

Gość N U T I
tez chce a mam 16 hehe

Gość fdfds
nie wiesz jak zrobic dziecko ?

Gość qqqqqqqqlll
zrobic nie jest trudno, ale potem mieszkac katem na kawalerce to nie za ciekwie, no i nie wiem jak ja sama zarobie na to zeby utrzymac siebie i dzdzie, bo partner ma niewiele zarobkow, troche by moze pomagal

Gość wiem jak to jest
przychodzi czas kiedy chce sie miec dziecko ja mam 18 miesieczna coreczke. zawsze by chcialo sie miec swoje i dopiero dziecko ale nie zawsze sie tak da. pozdrawiam i mysle ze sie ude i za jakis czas napiszesz na forum jestem mama

Gość qqqqqqqqlll
mze w iekszosci zwizkow to partner pomaga najwiecej, ale u mnie to ja musialabym pracowac na dom bo moj partner ma tyle co na jedzenie i dokladanie sie do oplat troche nawet nie w polowie, wiec ja sobie nie wyobrzam tego jakos, a nie cchce zmieniac partnera poniewaz nie jest kasiasty

Gość klopp
wypad na macierzynski z tym topikiem:O

Gość tok
Wyjedźcie z partnerem do pracy fizycznej w UK,przez 5 lat powinniście uzbierac pieniądze na przyszłośc ... www.tnij.org/tatax

Gość llllllllkjjjjj
to co ty robiłas do tej pory.masz 27 lat i nic nie osiągnęłas ,mieszkasz w kawalerce,slubu tez pewnie nie masz

Gość qqqqqqqqlll
przez pare lat zarabialam , skladalam na studia, bo niestety nie kazdy rodzic ma, potem poszlam na studia, skonczylam i mam 27lat proste

Gość qqqqqqqqlll
mam kolezanke, ktora po liceum zaraz znlazala faceta, wziela slub, maja piekne mieszkanie, bo rodzice z dwoch stron dali , facet dobrze zarabia , no moze dzieci jeszcze nie maja, ale wszyscy mowia ze jej sie udalo, ze cos osiagnela, aja sie pytam ale co ona osiagnela? czy cos z tego sukcesu bylo jej zasluga? moze tylko zlapanie faceta, a wszystko dostala przeciez, no a ja mam te 27lat ale przynajmniej wlasnymi rekami zarobilam sobie na studia i je skonczylam pozno bo pozno bo nie moglam wczensiej i teraz jest tak ze ja nic nie osiagnelam a taka z przykladu kolezanka osiagnela wiecej ode mnie?? jakas paranoja!

Jak chcesz mieć dziecko to dosiądź partnera na jeźdźca i nie schodź dopóki nie skończy w Tobie i może coś z tego będzie Kaleko Banan Kopara