Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniteczka

Miałyście lub macie faceta informatyka? Co powiecie o jego plusach i minusach?

Polecane posty

Jacy oni naprawdę są? Czy prawdziwy jest stereotyp informatyka jako chudego jak patyk lub otyłego gościa w okularkach, mówiącego w sposób zawiły i raczej lewego w łóżku?

Gość nati333
a co Twoj facet to informatyk?

Gość informatycy
znam jednego, fakt, szczuply, w okularkach, ale przefajny czlowiek.

Własnie zaczęłam studia na wydziale informatyki i przypatrując się kolesiom z roku mam bardzo mieszane uczucia...

Gość nati333
ja mialam w swoi zyciu dwoch informatykow, pierwszy typowy luzak,studiowal na prywatnej uczelni,straszny d**ek,zalezalo mu tylko na seksie,straszny kretacz i imprezowicz.moj obecny chlopak jest rowniez informatykiem,jest przystojny,czuly,kochany i napewno nie nudny taki moj osobisty ideal i wcale nie siedzi caly czas przed kompem

Gość a wiesz co sie mowi o
kobietach informatykach? ;) stereotyp kobiet jeszcze gorszy niz ten o typowym facecie informatyku ;)

stereotyp informatyka- wow nawet cos takiego juz istnieje :) Piszesz bzdury autorko, nie wrzucaj wszystkich do tego samego wora.

Gość Mogdalenka
Poczatkujacy studenci to jeszcze nie informatycy:)A poza tym, co ma piernik do wiatraka? Popatrz na ludzi ronych zawodow i przez moment sie zastanow....Czy wszyscy lekarze sa szczupli? czy wszyscy ksieza otyli? Czy kierowcy chodza tylko w swetrach, a nauczyciele w garniturach? Masz zupelnie niestotny problem do rozwiazania. Nudzisz sie, czy jak?

Ja czytalam gdzies, ze kobiety studiujace informatyke to pasztety, smoczyce itp. wiec chyba lepiej nie traktowac tego na serio :)

no to masz opinie ludzi ja jestem po informatyce :) i prawda taka, ze na te 120 osob na semestrze to wiadomo, ze trafi sie troche kujonow we flanelowych koszulach i okularach ale i paru wysportowanych przystojniakow ogolnie jak wszedzie... jesli ty na 100czy 200 facetow nie widzisz zadnego fajnego...no to sorry :o a co do lozka, to mysle, ze zawod ma na to srednie przelozenie :p a myslisz, ze ty bedzesz jakas tam w lozku (dobra lub nie) tylko dlatego, ze bedziesz informatykiem

Gość tok
Stereotypowy informatyk jest chudy,ma okulary,jest zamknięty w sobie i małomówny ... www.tnij.org/tatax

"Ja czytalam gdzies, ze kobiety studiujace informatyke to pasztety, smoczyce" to i tak nic ;) ulubiony dowcip na uczelni kobieta informatyk jest jak swinka morska....ani swinka ani morska :p i jak autorko? pasujesz do tego stereotypu? :p bo mysle, ze nie ... wiec czemu chcesz poznac ogolna opinie o informatykach... to tak samo bez sensu jak ogolna opinia o kobietach informatykach

Gość anskdkd
moj facet jest informatykiem ale nie jest chudy ani otyly :) Fakt, potrafi siedziec calymi dniami przed komputerem, zbyt dobry w lozku tez nie jest ale mimo tego jest mi z nim dobrze, kocha mnie i szanuje a to najwazniejsze

tak przy okazji autorko jakie wedlug ciebie sa kobiety informatyczki? :p no i jesli moge zapytac to gdzie ta informatyka? bo roznice miedzy uniwerkiem, a polibuda bywaja spore... ja mam akurat doswiadczenie z dwoch politechnik ;)

Gość no na polibudzie to są
chlejusy jak na każdym innym wydziale;-) o uniwerku słyszałam straszne rzeczy...

genialne sa takie stereotypy :D ciekawe czego jeszcze sie o sobie dowiem :p

Gość no ale przynajmniej
stereotyp pijaka-imprezowicza-informatyka to dla nich sam zaszczyt;-) uniwerki znam tylko z plotek wiec tylko powiem, ze cieszę sie ze tam nie jestem

Patrząc przez własny pryzmat myślę, że kobiety informatyczki mogą mieć coś z artystek jakie znam chociażby z ASP czyli bystre, bezpośrednie, ekscentryczne, ale w okresach weny twórczej zamknięte w sobie, małomówne i oschłe, wręcz odpychające. Studiuję na jednej z niepaństwowych w Kraku :)

no wlasnie, pewnie niektore moga... choc mi do artystki daleko ;) tak samo moga byc pownie faceci w takim typie jak opisalas..."z artystyczna dusza", a moze byc i z 10 innych typow ;)

Gość samo pytanie jest już
stereotypowe, facet informatyk niby czym mialby się różnic od innego faceta?? tak samo może byc 100rodzajow typow osobowosci i charakterów, to samo tyczy się dziewczyn, ludzie jak ludzie

Gość dsfz
co wy wiecie o informatykach..moj facet jest informatykiem ma nawet magistra i jest boski zarowno w lozku, czuly z poczuciem humoru i przedewszystkim jest moj:D

Gość 23latek:).,.
Jestem studentem uczelni technicznej :)... mamy zabawę z kolegami i koleżankami z roku, że jak widzimy małego, pokracznego chłopaczka to zakładamy sie o to czy jest fizykiem czy informatykiem. Potem podchodzimy i się pytamy :D. Super hazard, polecam

Gość boi12
Nasza firma reklamowa z Lublina projektuje strony www, począwszy od projektu graficznego, do wykonania całej strony. Zapraszamy nowych klientów do współpracy. http://reklama-lublin.pl/

Gość gość
Mój chłopak, niedługo mąż też jest informatykiem :) COś w tym stereotypie jest, bo jest szczupły (nie jakoś przeraźliwie chudy), chodzi w okularach i potrafi sporo siedzieć przy komputerze. Ale dba też o moje potrzeby, dobrze zarabia a w łóżku też jest dobry :D

Gość gość
Moj maz z zakresu inzynierii oprogramowania zrobil nawet doktorat, ale nie wyglada stereotypowo, bo jest fanem silowni, ma metr dziewiecdziesiat i 110 kilo miesni:)