pokopana 0 Napisano Październik 11, 2009 Hey!! Powiedzcie mi, jestem dziewczyna a z moich narzadow wystaje taki miekki gietki dzyndzelek. co to jest? Kazda ma cos takiego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokopana 0 Napisano Październik 11, 2009 NIECH KTO ODPOWIE NA TO MOJE PYTANIE. PROSZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiedys bylo inaczej 0 Napisano Październik 11, 2009 Boze kochany ile Ty masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokopana 0 Napisano Październik 11, 2009 16 ODPOWIESZ MI?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiedys bylo inaczej 0 Napisano Październik 11, 2009 zapewne nie masz sie czym martwic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokopana 0 Napisano Październik 11, 2009 ALE CO TO JEST I JAK TO SIE NAZYWA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest seksidełko Napisano Październik 11, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiedys bylo inaczej 0 Napisano Październik 11, 2009 gdzie Ci ten "dzyndzelek" ze tak powiem wystaje dokladnie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haaa o rany Napisano Październik 11, 2009 to jest lechtaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokopana 0 Napisano Październik 11, 2009 PROSZE, NIE NABIJAJCIE SIE ZE MNIE TYLKO odpowiedzcie. Bo naprawde nie wiem co to jest ni czy to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokopana 0 Napisano Październik 11, 2009 dzieki, a powiedz mi czy kazdy ma taka, a czy moze po rodziewiczeniu zmniejszy sie albo cos?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiedys bylo inaczej 0 Napisano Październik 11, 2009 kazda dziewczyna ma lechtaczke !!! dziecko Ty sex uprawiasz a nie wiesz nawet ze masz lachtaczke???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 11, 2009 jak można nie wiedzieć co to jest łechtaczka !? nic Ci sie nie zmniejszy ani nic... jezu święty... każda kobieta ma łechtaczkę, jak jesteś podniecona to ona sie powiększa bo nabiega do niej krew (ale nie, nie panikuj, powieksza sie troszeczke) i staje sie twardsza, jest tam mnóstwo zakonczen nerwowych dlatego odczuwasz przyjemność podczas pieszczot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokopana 0 Napisano Październik 11, 2009 a powiedzcie mi od czego dzisiaj mi jakgdyby nieco spuchla i troche pobolewa, od czego to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiedys bylo inaczej 0 Napisano Październik 11, 2009 piescilas sie z chlopakiem???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiedys bylo inaczej 0 Napisano Październik 11, 2009 albo sie masturbowalas??? jesli tak to pewnie masz to od tego... za dlugo , za mocno ?!... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokopana 0 Napisano Październik 11, 2009 jestem dziewica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiedys bylo inaczej 0 Napisano Październik 11, 2009 to moze masz jakas infekcje... jesli nie przejdzie zglos sie do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokopana 0 Napisano Październik 11, 2009 DZIEKI ZA POMOC, SLUCHAJ A JESZCZE ZAPYTAM, JESI POJDE DO GINEKOLOGA TO ON BEDZIE MNIE BADAL TAK JAK DZIEWCZYNE KTORA JUZ SPALA Z CHOPAKIEM CZY JAKOS INACZEJ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiedys bylo inaczej 0 Napisano Październik 11, 2009 jesli jestes dziewica zapewne bedzie badal inaczej niz nie dziewice:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mus czekoladowy 0 Napisano Październik 11, 2009 dziewice bada sie przez odbyt, nie martw sie to nie boli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kass20 0 Napisano Październik 11, 2009 Ty naprawdę masz 16 lat? wiesz... może być tak że to nie jest łechtaczka tylko rośnie Ci penis :-D:-D:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kass20 0 Napisano Październik 11, 2009 Ty naprawdę masz 16 lat? wiesz... może być tak że to nie jest łechtaczka tylko rośnie Ci penis :-D:-D:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach