Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek9911

mineta- Miesiaczka

Polecane posty

Gość kwiatuszek9911

Spoznial mi sie okres, a ja mialam ochote na seks . rAZEM Z moim chlopakiem udalismy sie do mieszkania mojej babci ktorej nie bylo w domu . usiadlam na fotelu i bylam juz bardzo mokra przyciagnelam go do siebie i zaczelam namietnie calowac czulam ze jegio czlonek nabrzmiewa. Podwinal moja spodniczke i scignal majtki, zaczal powolutku wsuwac swoj jezyk delikatnie i subtelnie potem coraz szybciej i mocniej ! Gdy po chwili z moejj pochwy wydobywac sie krew . Jest mi tak wstyd co mam robic !?

Gość andrea3456
Tez mialam kiedys taka wpadke

Gość ertertertert
jak facet na poziomie to nie powinien dziwić - fizjologia. szkoda tylko że Ty możesz mieć uraz to do takiego seksu bo fajny :D

Gość kwiatuszek9911
Ale mnie chodzi o to, ze wstyd przed babcia, bo zaplamilam jej fotel. :(

Gość dziadu
nie widze nic zlego w dobrej minetce podczas miesiaczki regularnie to robie nie tylko zonie le rowniez na boku kolezankom w pracy dodam ze wampirem nie jestem, aczkolwiek jeden z moich pradziadkow pochodzil z Transylwanii

Gość Minetkoman
Chetnie bym wylizał Ci pipeczke .. moze bym dostał Prezent w lewe oko podczas takiej Krwistej minetki mmmm..

Gość ol siet
Twoja pizdka miala rozkosz, a Ty się przejmujesz, pewnie mu smakowalao.... oł siet, ja nie wiem czego Ci wsyd, jakbyś mu kupę zrobiła, to wtedy napisz, ja Ci odpisze...... hehe