Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość cala czerwona

czerwone swedzace plamy na twarzy

Polecane posty

Gość gość
Nie lepiej iść do lekarza? Ja tak zdiagnozowałam łuszczycę i teraz mam specjalne kremy i leki. A do tego uzupełniam sobie kwasy omega, biorę Neoglandynę. Z braku tych kwasów mogą pojawiać się problemy skórne.

Gość gość
A jak długo bierzesz Neoglandynę? Ja dopiero zaczynam, jestem ciekawa kiedy zacznie działać.

Gość gość
Już drugi rok będzie, a bardzo mi pomogła na suchą skórę, bo zawiera kwasy omega, które powinniśmy wszyscy dostarczać swojemu organizmowi. Oczywiście Neoglandyna nie zastąpi leków, jeśli ich potrzebujesz.

Gość gość
Mi pomaga maść Elocom ktora jest na recepte (szybko dziala)Ale nawracaja się te plamy

Gość Judyś
mi pomagal eloderm krem aktywny

Gość gość
rowniez walcze juz dlugi czas z problemami skórymi a efektów brak

Gość Krystian

Byłem z takim problemem w klinice Proderma i bardzo mi pomogli. polecam!

Gość Antygronkowiec

Tak to gronkowiec zlocisty i zaden dermatolog Ci nie pomoze, zapisze jakas masc i masz chodzic do niego co tydzien. Niektorzy lekarze przepisuja pigulki na alergie. Ja gronkowca zwalczylem ekstraktem z pestek grejfruta, srebrem koloidalnym i ukrainskim srodkiem. Nazwe podam wieczorem, bo jestem w pracy w Niemczech.

Gość Antygronkowiec

Tak to gronkowiec zlocisty i zaden dermatolog Ci nie pomoze, zapisze jakas masc i masz chodzic do niego co tydzien. Niektorzy lekarze przepisuja pigulki na alergie. Ja gronkowca zwalczylem ekstraktem z pestek grejfruta, srebrem koloidalnym i ukrainskim srodkiem. Nazwe podam wieczorem, bo jestem w pracy w Niemczech.

Ja na własnej skórze mogę potwierdzić magiczne działanie oleju z konopi w walce z trądzikiem. Próbowałam różnych drogich i tanich kremów (ba! nawet antybiotyków zaleconych przez dermatologa) ale po namowie szwagierki postanowiłam wyrzucić wszystko i zastąpić moje kosmetyki olejami. Postawiłam na olej z konopi, z pestek malin i jojoba ale tym najważniejszym był olejek z konopi z CBD używałam 5 %   Oczekiwanie na efekty zajęło sporo czasu ale dziś po roku stosowania moja tłusta cera z tysiącem niedoskonałości stała się cerą normalną bez żadnych (!) wyprysków i przetłuszczających się miejsc.
Dodatkowo jestem atopikiem i aktualnie zaczynam przygodę z maścią konopną 24% Retter (do tej pory używałam naturalnych balsamów ale w okresie nasilenia alergii nie dają rady utrzymać skóry w dobrej kondycji)  Maść zaczęła działać po 3 dniach stosowania zmiany zmniejszyły się o 20  %   cena też rozsądna bo 36,90zł dostałam maść i olejek kupiłam  w sklepie Konopna Farmacja Poznań ale mają też tą maść online  konopiafarmacja pl
P.S.
Co najśmieszniejsze dermatolodzy odradzają używania olejów bo "zapychają" skórę i pogarszają stan. Bzdura... dobrze dobrany olej może zdziałać cuda :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować