Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam weny

Pomóżcie mi wymyślić temat pracy magisterskiej

Polecane posty

Gość Szukam weny

Piszę pracę magisterską z turystyki. Mogę pisać o hotelarstwie lub o Afryce, tudzież Ameryce Południowej. Nie chcę opisywać krajów,ale skupić się na zależnościach wynikających z biedy tych ludzi,) a obecnością zamożnych turystów w ich krajach. Jeżeli chodzi o hotelarstwo, to chciałabym poruszyć temat pracy recepcjonistki, chodzi mi o to, że to zawód niedoceniany...myślę od dwóch dni i nie mogę nic wymyślić....kto mi pomoże? Zróbcie ze mną burzę mózgów proszę :-)

Gość alfabetagama
moze cos z seksturystyka?

Gość Szukam weny
to też chcę zawrzeć. Mam smykałkę psychologiczną, więc myślałam ogólnie o ciemnych stronach turystyki wg Alejziaka (kto studiuje to samo, wie o czym mowa), ale nie znalazłam zbyt wielu publikacji na ten temat i przeraziłam się jak mam zrobić badania. Piszcie dalej i dyskutujmy!!

Gość alfabetagama
to zalezy jaka forme badan moglabys wybrac.jesli ankiete,to nic trudnego. a najlepiej chyba 'obijac'sie o jakies psychologiczne aspekty,wydaje mi sie ze moze byc ciekawsza praca i materialow wiecej.

Gość Szukam weny
a taki: wpływ turystyki pieszej i rowerowej na stan pochwy u studentek środowiska warszawskiego - praca badawcza

Gość Szukam weny
do Daniel, to ciekawe co napisałeś. Opisz coś więcej! Mogę wybrać ankietę. Mam mało czasu, bo chcę zmienić temat, a bronię się w marcu. NA wakacjach zafascynowałam się Afryką, jej biedą, wyzyskiwaniem. Czy wiedzieliście, że już Nowak opisywał, że Afrykańczykom płacono w latach 30 ubiegłego wieku tandetą typu koraliki lub chusty? Chińską tandetą.

Gość alfabetagama
prace licencjacka pisalam o kulturze chinskiej i japonskiej wiec jakies pojecie mam;)