Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co z tym zrobić

Mój instruktor chyba mnie olewa

Polecane posty

Zapisałam się na prawko miesiąc temu i przez ten czas miałam 3 jazdy po 2 godziny.Ofcjalnie po 2 godziny,a tak naprawdę więcej jeżdzili inni będący ze mną kursanci,mimo że na początku mówiłam,że chcę jeżdzic sama.Koleżanka,która zapisała się razem ze mna będze już ustalać egzamin teoretyczny,a ja umiem tylko to co sie nauczyłam na pierwszej jeździe,nawet nie byłam na placu.Ale najgorsze jest dla mnie to,że on wcale nie dzwoni,ja muszę dzwonić i niemal go błagać żeby znalazł dla mnie czas,a moje koleżanki umawiały sie z jazdy na jazdę,albo to instruktorzy do nich dzwonili... Czy to wystarczajace powody do zmany instruktora?Czy ja jestem przewrazliwiona?

No to jest oczywiste że tu musisz do niego dzwonić, on Ci łaski nie robi, ty chcesz zdac prawko to ty sie tym musisz zainteresować

Gość Adelinka
ja nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz...godziny ci przepadnal i zostaniesz z reka w nocniku...zmien go jeszcze jutro!!!

"o to jest oczywiste że tu musisz do niego dzwonić, on Ci łaski nie robi, ty chcesz zdac prawko to ty sie tym musisz zainteresować" buhahahahah tylko ona mu za to płaci nasz klient nasz pan 🖐️ wiec powinien byc jakiś grafik, ustalenia z góry i tyle a telefony w razie przesunięć

Mi się włąśne też tak wydaje

Gość ZawszeMamRacjeeeee
skoro w tej szkole zaczynalas szkolenie (od teorii itp.), to on ma obowiazek znalezc czas. Jesli maja za duzo klientow i nie wyrabiaja - niech nie biora nowych. Ja zawsze konczac jazde od razu bylam zapisywana na kolejna, z reguly nie pozniej niz za dwa dni. To jest paranoja co jest u Ciebie - nie robisz kursu przeciez za darmo!

Ja właśnie poszłam tam dlatego,że wiem,że nie maja wielu kursantów i liczyłam,że będę jeździć sama i często.A ten palant tak sobie olewa swoją robotę,w dodatku ja niewiele się z nim uczę :O