Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikrodermabraa

Komu pomógł zabieg MIKRODERMABRAZJI ?

Polecane posty

Gość mikrodermabraa

Jakie macie doswiadczenia po tym zabiegu ? Ile zabiegow zrobilyscie i z jakimi efektami ? Jestescie zadowolone ?

Gość mikrodermabraa
i jeszcze jedno pytanie jaka mialyscie cere przed i po? czy to byla tlusta cera, z problemami trazikowymi?? czy jakies inne problemy?

Gość kosmetyczka21
Jeśli masz dużo ropnych krostek, to jest to przeciwwskazaniem, bo mogą rozsiać się po całej buzi. Trudno określić ile zabiegów potrzeba, zależy czy chcesz tylko odświeżyć buźkę, czy pozbyć się jakiś plamek, dziurek po trądziku. Ja bardziej polecam ci peeling kawitacyjny, który oczyszcza skórę, pomaga na łojotok.

Gość marygośka
Mikrodermabrazja w gab.kosmet.jest zabiegiem który wielu kobietom pomógł na wiele problemow skornych.Cera jest odswierzona gładka ale trzeba zabieg powtarzać!.Jeśli ma być efekt to trzeba liczyć się z wydatkami po100zl za jedną wizytę.Ja stosuję mikrodermabrazję korundem w domu robię to 2 razy w tyg.i efekty są faktycznie widoczne.Mam preparaty z Mary Kay to firma kosm z USA ktora daje gwarację satyswakcji i ty też możesz się przekonać czy działa mam 37 lat ale koleżanki pytają co zrobiłaś masz piekną twarz. Na pewno osoby mające problemy z cerą, trądzik przebarwienia i skorę ktora non stop jest swiecąca powinny zaopartzyć się w zestaw doMDB cena 199zł wystarcza na 30zabiegow.pozdrawiam Małgosia