Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic doradzcie

jestem chuda i zle mi z tym

Polecane posty

Gość co robic doradzcie

mam 172 / 56kg kazdy zwraca mi uwage ze jestem strasznie chuda w pracy kazdego dnia slysze to samo:O jem normlanie badania wszytskie byly ok, apetyt mam ale waga sie nie zmienia jestem zdolowana

Gość haha ja mam 176
cm i ważę 53 kg. ale guzik mnie to obchodzi, że o mnie mówią. nie mam wyrzutów jedząc pizzę czy słodycze, a moje 'koleżanki' powinny się wziąć za siebie bo im się tłuszcz wylewa ze spodni. zazdrośnice jedne. w ogóle to ciekawe zjawisko. jak ktoś jest grubszy i mu się zwróci uwagę to ujma na honorze i wszyscy się burzą. ale jak powie się komuś szczupłemu, że jest chudy i nawija o tym non stop, to cisza. polska hipokryzja.

Gość co robic doradzcie
dokaldnie, ja juz mam dosc tych tekstow w pracya les ty chuda, idz dolekarza moze cos ci jest?, oszczedzasz na jedzieniu? ty cos jesz? i non stop, kiedys bylam w Uk tam przytylam 6 kg po powrocie waga spadla mimo iz jem normalnie, nie wiem juz mi to spedza sen z powiek.... zle sie czuje z tym ...z ta swoja waga wiem ze jestem chuda i bardzo chce przytyc ale nic nie dziala:(

Gość tezmitakmowiono
to ja slysze ze majac 167 i wazac 53 kg jestem chuda i wygladam jak anorektyczka , ech.... mam takie same spostrzezenia jak wyzej. Kolezanki mialy prawo powiedziec ze jestem chuda glista, plaska dupa, czy tez po co mi stanik... najzabawniejsze ze dupa jednej nie miescila sie na krzesle, inna wygladala jak by byla pod sam koniec ciazy blizniaczej ( a w ciazy nie byla) i zebym tylko jednej powiedziala ze ma grube dupsko... byloby pospolite poruszenie

Gość co robic doradzcie
a same u mnie trabia ze kazda bedzie sie odchudzac mam dosc juz nie wiem co mowic sama mnie to dreczy a one dokladaja zle sie czuje chce prztyc ale niestetey chyba sie nie uda tylko w Uk mi sie udalo bo tak takie jedzenie a w Pl lipa

Gość haha ja mam 176
dziewczyno, wyluzuj. odszczeknij się jednej i drugiej to się pozamykają. :)

Gość co robic doradzcie
nawet jak takzrobie to i tak problembedzie mnie dreczyc:( ahh

Odpysknij im i nie przejmuj się. Mnie też wszyscy mówili jaka to chuda jestem i że powinnam przytyć, a jadłam wszystko i bynajmniej nie dbałam o linie. Niestety po hormonach przytyłam i jakoś nie słysze komplementów że dobrze wyglądam:/