Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to może być

Coś bardzo dziwnego

Polecane posty

Gość co to może być

Witam. Mam pewien problem, mianowicie od jakiegoś tygodnia boli mnie okolica lewej szczęki (jakieś 2-3 cm od brody). Początkowo myślałem że jest to może stłuczona szczęka (chociaż nie wiedziałem po czym) , ale ostatnio pomyślałem że to może ból dziąsła (chociaż i tego nie jestem pewien). Dzisiaj natomiast w miejscu "pod kością szczęki" (nie wiem jak to inaczej nazwać) wyczułem jak by jakąś przemieszczającą się gródkę ?? Co to może być !!?? prosze o jakąś pomoc

Gość co to może być
Naprawde nikt nie wie ?

Gość proponuje jak najpredzej
udac sie do lekarza! ino raz! guzek? przemieszczajacy sie? nie brzmi to zbyt dobrze. LEC DO LEKARZA, bo nie chce Cie straszyc... :O

Gość miałam podobnie
tzn przez kilka dni podczas mówienia, jedzenia itd wtedy kiedy się używa buzi bolało mnie dziwnie z jednej strony jakby na łaczeniu dolnej i gornej szczeki, ale nie czułam żadnego guza.przeszlo po kilku dniach. moze cos Ci sie przestawilo, przeciez to tez kosci. jakos zle cos ugryzłes czy cos w tym stylu

Gość co to może być
Ogólnie mnie nie boli. Tylko wtedy gdy np. otworze szeroko buzie czuje lekki ból i przy ucisku .

Gość ACDE
Węzeł chłonny podżuchwowy. Trzymaj się ciepło i jutro leć do lekarza. Bez antybiotyku nie poradzisz. One powiększają się przy stanach zapalnych w jamie ustnej lub jeśli Cię "przewiało". Lecz to, bo mogą być powikłania. Idź spać w szaliku.

Gość gkgkfgjyfuyj
A propos dziwnych rzeczy.Mam problem, może coś takiego wam się przydarzyło. Z miesiąc temu ni z tego ni z owego, bez żadnego bólu ani ostrzeżenia wyleciał mi środek zęba. Popsuta reszta złamała mi się w piątek na plasterku sera, a w miejsce zęba zostało mi coś miękkiego co strukturą przypomina miękki paznokieć. Dodam, że nic mnie nie boli. Jutro idę do dentysty, czego mam się spodziewać? Będzie bolało?