Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enp1

Ile macie lat forumowicze?

Polecane posty

milosc do dzieci.....piekna sprawa......:) a gdzie.......ehhhh...... Olenka tak.....ale sie nie chce ujawnic,taka cicha wielbicielka....:P

Gość hes
1. Człowiek rodzi się zmęczony i żyje aby odpoczywać. 2. Kochaj swe łóżko jak siebie samego. 3. Odpoczywaj w dzień, abyś mógł spać w nocy. 4. Jeśli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu. 5. Praca jest męcząca więc należy jej unikać. 6. Co masz zrobić dziś zrób pojutrze - będziesz miał dwa dni wolnego. 7. Jeśli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym. 8. Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadzi(ł) do śmierci. 9. Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie. 10. Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia.

Olenka....masz tutaj moj adres.....ababinicz1965@tlen.pl teraz juz mnie znajdziesz...... dola mam.... jesienny pan.......non stop gram.....weszlo w leb i nie chce wyjsc ale lubie tez potanczyc...:D

Gość 28
ale ja nawet nigdy się nie zaczerniłam he he i ciągle na pomarańczowo, juz kawał czasu

jak cicha-źle.....jak wypomina-źle.... a w łóżku co kto woli ... ważne by pomysłowo było:-p

mzonka....pytanie jest w tym temacie takie a nie inne.... trzeba odpowiedziec......:P cicha myszka.....nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!\ za nudno.... Olenka....kupilas moze ostatnio zestaw "Katarzynka"???

ajron.... zapewniam cię,że zestaw mebli ogrodowych czy innych nie wpadłby dziś Kmiciowi do głowy:-p