Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enp1

Ile macie lat forumowicze?

Polecane posty

a tam szezlongi ... sam napisał,że mu nie odpowiada tak cicho, spokojnie i konwencjonalnie:-p;-)

Pisałam Ci, że jestem taką zwykłą Oleńką, która czasami pisauje z Tobą na forum. Nie jestem nikim specjalnym. Dlatego pisałam też o rozczarowaniu.

Gość hes
Na wyspie jest trzech rozbitków: dwudziestolatek, czterdziestolatek i siedemdziesięciolatek. Na sąsiedniej wyspie była naga dziewczyna. Dwudziestolatek rzuca się w fale i krzyczy: - Płyńmy do niej! Na to czterdziestolatek: - Zbudujmy najpierw tratwę. A siedemdziesięciolatek: - Po co, stąd też dobrze widać.

z ławy drzazga zacno w zadek Oleńce wejść gotowa, zatem obity mebel jej pod wdzięki podstawić chciałem ale jak chce ławę, to jej wolna wola ;)

najgorszy scenariusz....masz wielbicielke ale sie nie ujawni....:( pamietam ze pisalas kiedys w towarzystwie....Biedronki....i tych innych sklepow....:)))))))))))))

noo towarzystwo a ile latek macie?:classic_cool:🖐️ na temat była pierwsza strona a tu o meblach ogrodowych :O

ja nie czytam postów dłuższych niż na trzy linijki a ty mi się karzesz tyle stron wracac?:P RR poproszę :classic_cool:

po gębie nie widać :classic_cool: tylko metryka i liczba przy niku mnie zdradzają :D:D

jeden pół drogi płynie tratwą a drugie pół wpław; drugi buduje tratwę a mojej skromnej osobie scenka wypada jak się usmiecham;-)

echh świat warjuje nawet sobie Kmicic z Olenką maile wysyłają :classic_cool: a lakujecie je jakośc?:classic_cool:🖐️

mzonka.....ja tajemniczy???? nigdy nie bylem,duzo ludzi ma adresy przy nicku.....ja nie...:D Andrzej mnie mowili.....teraz Endriu :))))))))))))))))))))

ja ni mam adresu przy nicku bo by mnie wiadomości przygniotły :classic_cool:

Olenka nie pisz do Ajrona bo cię na tzytzki naciągnie :P