Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowa_Mamba

Co mam o nim myśleć?

Polecane posty

Pewnego dnia spotkalam pewnego chłopaka w centrum mojego miasta.Zaczepił mnie,przeprowadzał jakąś ankiete.Od razut mi sie strasznie spodobal,nigdy w zyciu nikt tak mi sie nie podobal jak on i tez nigdy tak sie nie czułam.Wydawał mi sie moze nie pewny siebie ale tez nie wstydliwy...normalny.Zapomnialam dodac ze byl z kiolegą,uśmiechałam sie do niego,on również.No ale niestety chwila szybko mineła i pomyslalam sobie ze fajnie by bylo miec takiego chłopaka,no ale coz....trudno.Myslalam o nim caly dzien,ale pozniej zapomnialam o tej sytuacji,wmowilam sobie ze to tylko kolejny chlopka ktory mi sie spodobal i stwierdzilam ze to tylko taki mały przypadek nic wielkiego.Sporo czasu mineło od tego spotkania ale ostatnio poszlam na korepetycje,okazało sie pozniej (nie bede wnikac w szczegoly ) ze on jest rodzina z ta babka od korkow,spotkalismy sie ponownie.Zapoznalismy sie oficjalnie,oczywiscie on mnie nie pamietal,chyba;P no ale nie rozumiem jednego :gdy mnie ziobaczyl zrobil sie strasznie wstydliwy,wypowiedzial raptem 3 slowa,speszyl sie,unikal mojego wzroku.Co to moze oznaczac? Nie chce mu sie narzucac,sporo juz o nim wiem,ponad to mam bardzo dobry kontakt z ta pania od korepetycji.nie wiem no moze jakos dac znac ale nie chce by pomyslal nie wiadomo co,zauroczona jestem strasznie,ale pod wzgledem charakteru nie wiem jak mam to odebrac...podobam mu sie? zlekcewazyl mnie i lepiej sobie darowac? nie mam pojecia... za tydzien ide znowu moze czegos sie dowiem przez przypadek ;P Wiec co mi radzicie?

Gość Elwiszyje
powiadasz, że sporo o nim wiesz ale zakładam, że on nic nie wie o Tobie, jesteś tylko znajomą z ankiety , radzę - nie rób sobie żadnej nadziei aby nie było rozczarowania , poznałaś faceta i już , zwyczajny znajomy