Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkur***na

Moj facet to DUPA!!

Polecane posty

Gość wkur***na

nosz wkurwia mnie niesamowicie!! jestesmy ze soba 5 lat, mamy 10 miesueczna coreczke no i klapa. kurcze bylismy para no idealna, cieszylam sie ze mam takiego mezczyzne przy sobie. mily, dowcipny, romantyczny ale jednoczesnie siwtny kochanek. teraz rowniez wspanialy ojciec. ale od jakiegos czasu czar prysl. caly tydzien pracuje po 8 godzin, jak wraca do domu wypije kawe, zje obiad i sru do garazu. powiedzmy ze idzie tam o 17 a wraca czasem o 23. w piatek zeszlam do niego zeby tak z nim porozmawac bo juz mnie wkurza to siedzenie sama z dzieckiem caly dzien, wieczorem tez sama, a on na moje pytanie co robi ciekawego odpowiedzial ze nic tak siedzi. weekend mnial wolny. w sobote od 8 RANO DO 22 znowu w tym pieprzonym garazu a ja znowu sama, dzis caly dzien spal i dzieckiem zajmowal sie tesc a ja sprzatalam bo na niego to juz nie mozna liczyc. pomijajac to wyzej - dobra moze tak sie odprezapo pracy. ale kurwa mac on mi nie okazuje zaadynych uczuc, zaczynam go piescic zeby sie ze mna w koncu po 2 tygodniach pokochal a on wstaje i idzie zapalic. po poludniu mala poszla spac wiec ponawiam probe - dalej nic, wieczorem zamniast mnie przytulic to wiecznie z tym pieprzonym pilotem od tv. mam juz dosc tego zwiazku....

Moze już jest chwilowo zmęczony? Pewnie przydałby mu się urlop i wyjazd.

To sie troche doksztalc na temat tego, jaki wplyw na mezczyzne ma dziecko. Poczytaj, walnij sie czyms w leb, zacznij myslec, analizowac, i dzialac zeby mu pomoc z tego wybrnac, zamiast egoistycznie myslec o swoich potrzebach.

Gość drente
moze zaopiekowac sie Toba?

Gość wkur***na
o moich?? jasne. jak on ma potrzebe to zerznie mnie jak dmuchana lalke i skonczy tak szybko ze ja nie zdaze poczuc tego ze jest blisko, bez zednych uczuc, bez pieszczot... ile tak mozna wytrzymac??

Gość wyup mu wczasy najlepiej
w kurorcie jakimś zagranicą. Wypocznie, sił witalnych nabierze i apetytu na seks. Mężczyzna musi czasem odpocząć :)

Gość wkur***na
zapytalam sie dzis wprost co jest nie tak ze od akiegos czasu nawet mnie ne przytuli nie wspominajac o buziaku chocby na dobranoc... a on na to ze nic strzelil focha i poszedl spac do drugiego pokoju...

A swoja droga, rozmawialas z nim na ten temat? Bo widzisz, faceci na dzieci reaguja inaczej, ale oczywiscie Ty sie tym nie zaintreresujes, bo madrzejsza jestes prawda? Jak ja nie lubie tej pychy u polek brrrr

Gość wkur***na
hept jaka pycha?? ja mu nie kaze po pracy siedziec z dzieckiem, ja chce zeby choc w weekend wieczorem spedzil czas ze mna. myslisz ze mi milo jak traktuje mnie jak robota? chce byc dobra matka, kucharka a wieczorem wspaniala kochanka. i tak bylo do jakiegos czasu ale teraz... juz gdzies z 5 miesiecy jest tak dziwnie...

Gość wkur***na
zolza - no niezla ;P

Gość jasne a baba nie musi
odpoczac, komentarze inteligentne jak ze szkoly specjalnej. Zostaw mu dziecko i jedz na wakacje, niech sobie chlopak z dzieciakiem siedzi w garazu albo posprzata chate.

Gość wszystko z tobą oki ale
faceci w dłuzszym zwiazku tak ponoć mają.:PAle przyjdzie i na niego pora to powiedz,że jesteś zmęczona i takie dyrdymałki.:D Domyśli się napewno:(

Gość drente
pytam po raz ostatni,zaopiekowac sie Toba kotq?

No ale skoro jest dziwnie, to powinnas z nim, bardzo delikatnie porozmawiac. Dla meszczyzny po urodzeniu dziecka potrzeba duzo troski, i zainteresowania, ale nie nahalnego. Bo on wtedy czuje ze dzieciak jest od niego wazniejszy (i to czuje nieswiadomie, wiec nie ma sensu mu mowic ze tak nie jest, trzeba mu to pokazac). Naprawde poczytaj o tym i sobie poradzisz.

Gość wkur***na
u nas jest uklad ze on pracuje a ja w domu z dzieckiem ( swoja droga tez praca ) dlatego nie kaze mu z mala siedziec po pracy, jak chce to sie z nia bawi, przytula, a jesli chce odpoczac to mu jej na sile z pretensjami nie wciskam... dodam ze on bardzo chcial dziecka....

Gość wkur***na
hept ale ja tez czuje sie mu juz nie potrzebna. nosz kurwa lezec z facetem w wyrze i zaczynac go piescic tak jak lubi po 2 tygodniach dyspensy a on totalna zlewka ??!!

Gość wkur***na
rano mi walnol ze " przeciez mowilas ze od rana bedziesz sprzatac" a na moja odpowiedz ze "rano to chciala bym spedzis godzinke z toba" tez mnie olal.

Moze ma kogos? Czesto im sie zdaza wlasnie w tym okresie (druga mlodosc ) czubol jeden .Przeszlam przaz to.

To z nim pogadaj, tylko na spokojnie. A na autorke wszyscy sie rzucili, bo zamiast rozmawiac z mezem, to sie zali na forum...

Gość hept tobie sie chyba cos
przestawilo. To chyba kobieta ma silny stres po urodzeniu dziecka i meczeniu sie w ciazy, wiec ma jeszcze latac za kolesiem i kapcie mu w zebach nosic, czy tak? A on w dupie ma zajecie sie dzieckiem czy zadbanie o dom. Ona juz wokol niego lata dlatego chlop ja zlewa, jakby nie byla taka matka polka to by ja bardziej szanowal.

Gość wkur***na
tez juz myslalam ze kogos ma ale w zasadzie po pracy wraca do domu bez zarzutu , w roboczych, czesto ufajdanych ciuchach... juz nie mam pomyslu... :(

Gość wkur***na
hept ja z nim probowalam romawiac to wyszlo z tego to samo co sexu czyli nic.

Gość babo szanuj się
jak będziesz taką służącą jak dotąd to będzie tylko gorzej, masz przecież jakąś wartość więc ją pokaż.

Gość jest na to pewne lekarstwo
NOWY FACET

Gość wkur***na
w 3 miesiacu ciazy mnie zostawil bo moj kiero zaczol sie do mnie podwalac i pisac glupie smsy, stwierdzil ze go w rogi wale, a sam na drugi dzien jebal sie z moja kumpela - wybaczylam choc do 7 miesiaca ciazy bylam sama i przez niego wpadlam w straszna depresje... i czasami zaluje ze do niego wrocilam. myslam ze jak juz se podupczyl i sam przyszedl pogadac to moze sie zmnieni i bylo ok ale tera znowu cos...

Gość wkur***na
staram sie jak moge zebysmy byli szzeliwi tak jak kiedys, ale juz naprawde nie mam sily. ja probuje cos naprawic, a on ma wszystko w dupie

Gość wkur***na
czuje sie jak szmata...jak suka skomlaca o jego uczucia....

"a. kurcze bylismy para no idealna, c" możliwe że tylko weług ciebie widać zona i dizecko specjalnie mu nei leżą jak musi siezamykać w garażu ale ty też pewnie za bardzo go molestujesz bo jak nei było dziecka to pewnie sama potrafiłaśsobie nzleźć zajęcie a nie liczyć tylko że facet przyjdzie i będzie rozrywką