Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grażyna b

Kiedy przestaliście szukać cech eks z osobach, z którymi się spotkaliście.

Polecane posty

Gość grażyna b

Bo ja obawiam się, że mam jakąś obsesję na jego punkcie. Nie potrafię odnaleźć w żadnym mężczyźnie tego co mnie ekscytowało w eks. Nie potrafię o nim zapomnieć, nie potrafię go nie porównywać. Nie potrafię się przed nikim otworzyć. Im więcej facetów spotykam tym jest gorzej. Jakaś paranoja :o

ja tez tak mam. jak na jakiegos patrze to mi sie za przeproszeniem rzygac chce gdy mysle ze mialabym z nim chocby gadac... boje sie ze juz nigdy nikogo sobie nie znajde, jesli bede miala takie rozumowanie:(na dodatek tu gdzie mieszkam nie mam znajomych i zapowiada sie siedzenie w domu wiec nawet nie ma z kim wyjsc chocby do kina:(

widocznie jesteście świeżynki :) i czas w waszym przypadku nie zrobił tego co w innych juz dawno dokonał :)

Gość chlebowarodzina
ja szukam cech właśnie odwrotnych,a kiedy ktoś wykazuje tendencje do narcyzmu i impulsywności, jak mój eks, to uciekam;)

no tez tak to sobie tłumaczę, ze to swieze rany( 3 dzien po rozstaniu) ale czy to mozliwe zeby patrzac na innego faceta po prostu mnie odrzucalo? nigdy tak nie mialam bo to moj 4 zwiazek:(

Gość malenka zabciaaa
anka000 - widocznie tym razem kochalas. naprawde kochalas, a kocha sie tylko raz.

więc skoro tak myslisz ze kocha sie tylko raz a tym razem naprawde kochalam to co dalej? watpie ze bedziemy razem jeszcze dlatego ze kompletnie nie potrafimy sie dogadac ze soba i nie rozumiemy sie... wiec bede sama do konca zycia? zawsze mnie bedzie od facetow odrzucac??? ja nie chce tak:(

Gość grażyna b
U mnie minęło już 4 miesiące. kochałam bardzo mocno. byl moim marzeniem :o