Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudusia132

zapominam brac tabletki

Polecane posty

co ok 2 dzien zapominbam wziasc tabletktki porzypomina mi sie po jakis 8 godzinach tzn. biore o 22 30 a o 6 30 jak wstaje przypomina mi sie ze o niej zapomnialam... czy w takich sytuacjach jestem ciagle zabezpieczona i czy to jest bezpieczne ?

Gość qwertas
a czy to jest bezpieczne? bezpiecznie jest tylko jak bierzesz je wg zalecen lekarza!!

Gość groszkaGroszeczka
Pobierz sobie na telefon jeśli masz z androidem aplikację różowe lusterko, ona jest stworzona dla kobiet stosujących antykoncepcje hormonalną i często zapominają dodatkowo można się co nieco dowiedzieć.

Gość gość
Myśl główką ,a cipką pracuj,a nie odwrotnie.

Gość Tytanka
Też nie rozumiem w czym problem żeby nastawić sobie chociażby budzik w telefonie. Takie branie tabletek jak się chce nie będzie miało na pewno dobrego wpływu na Twoje zdrowie. A o pełnym zabezpieczeniu to już zapomnij. Duża dawka hormonów może też sprawić, że będziesz miała problemy emocjonalne. Wystarczy nastawić budzik, to chyba nie tak wiele ?

nie, jeśli nie bierzesz tabletek regularnie codziennie nie jesteś zabezpieczona tylko grasz w rosyjską ruletkę. nie, nie jest to bezpieczne, tabletki anty są z hormonami, cudowanie z hormonami inaczej niż z zaleceniami jest szkodliwe dla organizmu. ustaw sobie przypomnienie w telefonie albo zmień formę antykoncepcji...