Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo chce dziecka

odstawienie pigulek po 12 pigulce jak szybko ciaza?

Polecane posty

Gość bardzo chce dziecka

jak to kochane jest jesli teraz bym odsstawila? a byly to moje pierwsze pigulki, tylko ze mi nie sprzyjaja i sie zastanawiam jakie szanse na dziecko? dzieki:*

Gość bardzo chce dziecka
i jesli odstawie teraz pigulki to dostane okres? jak to ejst bo nie mam pojecia za bardzo. ale wiem ze juz wiecej pigulek stosowac nie bede:( moj organizm tego nie przyzyl najlepiej;/

Ja wzięłam ostatnia pigulke w polowie stycznie (chyba 15 pigułkę) i odstawiłam, w ciązę zaszłam 14. lutego :) Okres dostałam po 7 dniach od odstawienia

Gość bardzo chce dziecka
mmm to mnie pocieszylas:* a jak odstawilas dostalea plamienie kochana?:) bo nie wiem czego się spodziewac...:)

Gość bardzo chce dziecka
aha juz widze o okresie, dzieki :* gratuluje ciazy :*

skoro chcesz dziecka to po co bralas tabletki - to nieodpowiedzialne i jeszcze przerwalas w polowie cyklu. teraz cykl Ci sie rozleguluje i mozesz sie wszytkiego spodziewac a od przestania barnia tabletek powinnas odczekac min 3 m-ce zanim zaczniesz sie starac o dziecko

Dni płodne po odstawieniu wygladały jak koncówka okresu;) Czyli przez tydzien po własciwym krwawieniu, miałam takie bardzo niewielkie....i wtedy zaszłam:) dziekuję

Gość bardzo chce dziecka
jestem odpowiedzialna, dlatego pytam, a jeszcze ich nie odstawilam ! tylko bede zmuszona bo moj organizm bardzo si emeczy i ja z nim. Dziekuje spacjo za podpowiedz:*

Najlepiej jak dokończysz to opakoweanie i po prostu nie zaczniesz nowego, wtedy cykl się nie rozreguluje. Moja siostra też odstawiła w połowie cyklu i o dzidziusia stara się już dość długo a jest zdrowa, jej mąż też się badał i ma świetne wyniki. Za dużo szkody można narobić nagle odstawiając, ja bym nie ryzykowała, jeśli bardzo pragniesz dziecka.

Gość bardzo chce dziecka
dzieki za podpowiedz, jednak milo jest wiedzac ze mozna liczyc na pomoc kogos kto ma o tym pojecie:)

Sama brałam tabletki wiele lat, ale to ze względu na to że chorowałam na torbiele, potem poznałam mojego męża i tabletki też się przydały. Ja odstawiłam anty w styczniu 2008 roku a w ciążę zaszłam w kwietniu tego roku. Starania w sumie zaczęliśmy tak na dobre w marcu, ale ja brałam tabletki kilka lat, jesli bierzesz pierwsze opakowanie i pierwszy raz w życiu to po tym jednym opakowaniu możesz od razu się starać, maluszkowii nic nie będzie.

Gość bardzo chce dziecka
karolinoo po prostu jestem Tobie okrutnie wdzieczna :* bo wlasnie z mezem chcemy dzidzi bardzo ! jestesmy mlodzi zdrowi wiec jestem dobrej mysli. Chciałam brać pigulki dl akonfortu ,ale ja niestety nie ogarniam po nich ;/ wiec dokonczo opakowanie i zaczynamy :D jeszcze raz dzieki .

Gość eleoooonoooora
ja odstawilam w polowie ze wzgledow zdrowotnych i w nastemnym miechu juz bylam w ciazy :) nie ma metody a ni reguy;p