Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdykam i co wy na to

Ogłoszenia o sprzątaniu w Londynie

Polecane posty

Gość ja pierdykam i co wy na to

Dzisiaj jest takie ogłoszenie w londyńskiej prasie : ATRAKCYJE DZIEWCZYNY DO SPRZATAN Wynagrodzenie: 10.00 - 15.00£ na godz. Rodzaj: Tymczasowa Miejsce: Greater London , london Numer referencyjny: N11 Pierwsza praca! ZATRUDNIE ATRAKCYJNE DZIEWCZYNY Z POCZUCIEM HUMORU,KRORE POTRAFIA SPRZATAC I SA GOTOWE DO NASZENIA SEXOWNEGO FARTUSZKA ,SEX NIE WCHODZI W GRE . JESLI TWOJ JEzYK JEST KOMUNIKATYWNY,JESTES DECYDOWANA WYEKSPONOWAC WALORY SOJEJ URODY W UMIARKOWANY SPOSOB PRZESLIJ SWOJE ZDJECIE I KROTKI OPIS CZYM SIE ZAJMUJESZ. E-MAIL justa1309@gmail.com Kontakt: 99 E-mail: justa1309@gmail.com Telefon: 07824394522 Sama nie wiem. ładna, zgrabna i młoda jestem (mam 22 lata)ale chyba nie na tyle WYZWOLONA, żeby sprzątać tylko w fartuszku u kogoś w domu. Co o tym myślicie dziewczyny?

Gość no a jak Ci to wyglada
jak chcesz z pupcia na wierzchu pracowac, to odpowiadaj...

Gość upokarzajace
nigdy bym na to nie poszla nawet gdyby placili £50 za godzine sprzatania. :o

Gość 10-15 to troszke malo
ja w ubraniu biore tyle za sprzatanie:) ale spotkalam sie z taka oferta tyle ze dawali znacznie wiecej, pomysl w lecie czemu nie:))) ale zima???, no i zadaj sobie pytanie czy masz ochote pokazywac swoje wdzieki jakiemus obslinionemu facetowi ktory i tak pozniej bedzie cie namawial na cos wiecej