Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonkasZielonaGora

nie mogę spać w nocy!!! 9 tydzień ciąży!!!!

Polecane posty

Gość ilonkasZielonaGora

To bedzie moje drugie dziecko,przy pierwszym cała ciąża była ok,na końcu pojawiły sie skurcze łydek,zgaga i te noce nieprzespane,dlatego że dużo przytyłam i ciężko mi było w nocy oddychać.A teraz to dopiero początek ciąży i w nocy sie budze po kilka razy i nie moge zasnąć,czy lekarz moze mi cos na to przepisać? napilabym sie jakies melisy ale nie można absolutnie w ciązy pic ziół,mleko nie pomaga,to ja już niewiem.... macie jakies sposoby?

Gość klac sie poźno
ja tak robie

Gość ilonkasZielonaGora
kładę sie ok 23.00 więc to chyba starczy,szybko zasypiam ale zaczyna sie o 1 w nocy.Nie moge sie tez kłaść po północy bo przed 8 rano musze wstać zrobić śniadanie do pracy mężowi :( poza ty córka już też tak wstaje :(

Gość mati2
Ja tez mam straszne problemy ze spaniem, jestem w 11 tyg. ciąży i te częste wstawania do wc tez sprawiaja ze wybudzam sie i potem dłuuugo nie moge zasnąć...w pierwszej ciaży mialam takie problemy pod koniec jak juz brzuch był duży i ciężko było mi wygodnie sie ułożyć...tez nie wiem jaka jest rada na nasze dolegliwości...pozdrawiam

Gość taaja
melisę możesz pić napewno, ostatnio ginka pytałam,bo sama jestem w ciąży,a mam stresującą przeprowadzkę:)

Gość kaliistella
skarbie ja mam całą taką drugą ciąże, idę spać ok 22-23 budze się o 2/3 i do rana leżę , łaże po domu , czytam -masakra.Dobrze ,że został mi tylko tydzien do finału:-)

Gość u mnie to stały punkt programu
niestety:O w ciąży byłam 3 razy (2 biochemiczne i jedna całkowcie zdrowa) i w każdej z nich to samo:O nic na to nie poradzisz, trzeba przeczekać;)

Gość taka mama ja
ja jestem w 25 tyg i przez 2 miesiace w sumie w nocy udalo mi sie przespac 5 godzinek :P

Gość Kto pyta nie błądzi...
Mi na moje problemy ze snem ginekolog przepisała HYDROXYZINUM.

moze wlasnie raz a dobrze wymecz sie do 24 do 1 i dopiero idz spac(nie drzemaj w dzien bo tym bardziej bedziesz sie w nocy budzic), mze to ci pomoze, ale z doswiadczenia kolezanki wiem ze musi to minac samo:) chyba:O ona jest teraz w 10tyg i juz lepiej spi hehe