Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miśka Kryśka i Maryśka

Niezbędnik kosmetyczki . Pomocy !

Polecane posty

Kochane Kafeterianki , mam do Was pytanie i mam nadzieję , że pomożecie ! W ziwiązku z tym, że moja córka Ewa ma imieniny, urodziny w Wigilię Bożego Narodzenia czyli 3 prezenty jednego dnia postanowiłam Jej kupić niezbędnik kosmetyczki. Ewa właśnie poszła do szkoły kosmetycznej , zna się na tym, interesuje się tym i przede wszystkim ma do tego talent . Chciałabym wraz z mężem kupić Jej profesjonalny zestaw , ale nie mam pojęcia co w taki zestaw powinno wchodzić. Proszę o pomoc ! 1) Manicure 2)Pedicure 3)Twarz 4)Ciało Z góry dziękuję za odpowiedź !

Jejku żadna z Was nie wie ? :(

To zależy co dziewczyna chce robić . Określ się , bo jeśli chcesz Jej kupić sprzęt w jaki zaopatruje się gabinety kosmetyczne (profesjinalny , jak napisałaś) To zapłacisz kilka tysięcy złotych.

Gość K.C
Trudno jest wyliczy rzezy, które powinnaś kupi swojej córe myśląc o niezbędniku kosmetyczki, bo na to składa się szerge preparatów i sprzętów. Jeżeli chodzi o profesjonalny manicur i pedicur to polecam frezerke kosmetyczną, ale dobra jakościowo kosztuje w granicach 300-400 zł. Co do pielęgnacji ciała to możesz zainwestować w podegrzewacz do wosku, specjalistyczne woski oraz plastry- zestaw ten przeznaczony jest do depilacji jaką wykonuje się w gabinetach kosmetycznych, trzeci pomysł to sprzęt do wykonywania zabiegów parafinowych. Jeżeli chodzi o kosmetyki to polecam produkty Mary Kay- zapraszam do kontaktu