Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka2888

problem po wspolzyciu

Polecane posty

Gość marlenka2888

gdy wspolzyje z moim chlopakiem z prezerwatywą nie ma problemu, ale gdy robimy to bez prezerwatywy mam potem pieczenie przy oddawaniu moczu, bol przy oddawaniu moczu, nie wiem wydaje mi sie ze są tam w srodku jakies ranki czy cos. pomaga siedzenie w cieplej wodzie i urosept ale martwi mnie to. wspolzyjemy od niedawna. co to moze byc? i pojawia sie tylko po wspolzyciu bez prezerwatywy...

Gość Twój pan ma stan zapalny
W końcu całkiem na Ciebie przejdzie.Unikaj takich stosunków,powodzenia:))

Gość TAK JEST -STAN ZAPALNY

Gość Coimbraa
Marlenko:)Miałam podobnie,zdażyło mi się to raz.Kochałam się z chłopakiem i następnego dnia myślałam,że urodze przy sikaniu:)Ból nieprzyjemny,piekło,a mocz oddawałam kropelkami-nikomu nie życzę.Widzę,że radzisz sobie sposobami,które polecane są przy zapaleniu pęcherza--->tabletki na bazie żurawinki,okrywanie nerek ciepłym kocem.Powiedziałabym Ci,że masz zapalenie pęcherze...ale że zdaża Wam się to non stop;(oj...jest jeszcze jedna przyczyna,tzn tak sobie teraz głosno mysle...Może nie wyleczylas do końca swojego zapalenia i na dodatek kochacie się w takich pozycjach które własnie podrażniają twój pęcherz.Wiem też,że zapenie pęcherza bierze się ze zbyt gwałtownego seksu;)czy tez seksu analnego.Wylecz swoje zapalenie do końca...A jeśli mimo to nic się nie zmieni..chyba tak ktoś Ci wcześniej podopowiedział-on ma stan zapalny:(ajjjj

Gość stan zapalny
nie bierze się z sufitu, stan zapalny wywołuje jakaś bakteria, wirus lub grzyb. Być może Twój chłopak ma rzeżączkę(choroba weneryczna kawalerska), gdyż ona właśnie daje takie objaewy; zatem walcie obydwoje do lekarza wenerologa, on będzie wiedział jakie leczenie zastosować( przypuszczalnie jakiś antybiotyk np.penicylinę)

Gość z reguły
sperma ma właściwości lecznicze, np. zauważono mniejszy odsetek raka szyjki macicy u kobiet uprawiających seks bez prezerwatywy. Poza tym prezerwatywa obciera błony śluzowe pochwy, warg sromowych, powodując miniranki wyjątkowo wrażliwe na infekcje. Proponuję poszukać w internecie, wpisując w Google, temat "fizjologia seksu" by dowiedzieć się czegoś więcej.

Gość rzeżączka
Objawy rzeżączki u kobiet to ropne upławy (występujące w kilka dni po zakażeniu)i ból (pieczenie) przy oddawaniu moczu. Zakażenie z czasem obejmuje macicę, jajowody, jajniki i otrzewną, może zanikać miesiączka, a w jajowodach tworzą się zrosty (co prowadzi do niepłodności). Z kolei u mężczyzn rzeżączka objawia się pieczeniem i obfitym wyciekiem śluzowym lub ropnym z cewki moczowej. Dodatkowo występuje ból i pieczenie przy oddawaniu moczu oraz przy wzwodzie. Bakterie atakują gruczoł krokowy i najądrza, co prowadzi do bezpłodności. Nieleczona rzeżączka zarówno u kobiet jak i u mężczyzn może doprowadzić do powikłań tj. zapalenia pęcherza moczowego, stawów, mięśnia sercowego i narządów układu rozrodczego. Może pojawić się uszkodzenie oka przez zakażenie jego błon, uogólnione zakażenie krwi (sepsa), zapalenie pęcherza i cewki moczowej. W najgorszym wypadku dochodzi do niepłodności. Gdy zakażenie przedostanie się do krwi, rozprzestrzenia się na inne narządy i uszkadza zastawki serca oraz wywołuje zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych i zapalenie stawów.