Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszepomocy

POTRZEBUJĘ OPINII PRAWDZIWEGO FACETA. LUB KOBIETY DOSWIADCZONEJ W SPRAWACH

Polecane posty

Gość proszepomocy

sercowych. otóż: miałam chłopaka ktorego bardzo kochałam i on kiedys tez mnie kochał. swietnie było nam razem, myslelismy ze zawsze bedziemy razem. pewnego dnia popełniłam błąd w związku a on zachował się strasznie nie fair wobec mnie. rozstalismy się. jestesmy z innych miast. kontakt sie całkowicie urwał. odezwał się kilka miesiecy temu pytał co u mnie i czy byłam ciekawa co u niego słychac, dlaczego nigdy sie nie odezwałam... odpisałam mu kilka smsów a pozniej nie odzywałam się. tydzien temu znowu się odezwał, wczoraj tez pisał co słychac. powiedział mi ze z nikim tak dobrze sie nie rozumiał jak ze mną i ze chciałby utrzymywac kontakt. i teraz pytanie czy on ma na mysli tylko przyjazn czy cos wiecej ?? bo jesli przyjazn to nie chce się w to angazowac nie moglabym sie z nim przyjaznic... co sądzicie o tym ??

Gość viiiinnica
to jest forum analfabeto wiec jak masz problem z czytaniem to poogladaj TV. poza tym wypierdalaj na jakies meskie strony cioto

Gość roszepomocy
to nie był moj post

gdybys nie widziala napisał 'nie moglas krocej napisac'?? co to za pytanie? widze ze ty tez masz problem z ta czynnoscia.

Gość tez masz problemy
z czytaniem widze

phi! nie jestes jedyny! moimz daniem faceci siedzacy na tych forach to jakies niedorozwoje. do pracy z wami!!

Gość proszepomocy
ludzie chociaż na kafe się nie kłóćmy :)

Gość viiiinnica
jak juz pedaly musza tu siedziec bo nie maja nic do powiedzenia na meskim to przynajmniej niech sobie podaruja jebniete teksty jak ten tutaj

Gość siostra brata jaaaa
spadac miales nieudaczniku

mam konta na takich forach jak sfd.pl pisze często forumowisko.pl 2-3- razy w miesiącu i automoto.pl - dziennie a więc nie jest ze mną tak źle

Gość viiiinnica
i na kafeteria.pl magazyn dla KOBIET dzial uczuciowy....kurwa

Gość proszepomocy
wypowie sie jeszcze ktos na temat mojej sytuacji ?

Gość viiiinnica
a na uczuciowym to cie niby nie ma?poza tym to nie zmienia faktu DLA KOBIET

Zadzwoń do niego i mu powiedz wprost, że Ty oczekekujesz od niego, żeby powiedział co zamierza zrobić, czy jest zainteresowany związkiem czy nie...

moim zdaniem powinnaś się go wprost zapytać czy ma na myśli przyjaźń czy związek... wydaje mi się, że on chce się niby przyjaźnić ale jednocześnie trzymać Cię przy sobie, robić nadzieje itd i może za tysiąc lat się doczekasz a może już zawsze będziesz taką zabaweczką... niestety faceci często zostawiają sobie otwartą furtkę po rozstaniu bo wtedy mają kogoś do pogadania, do wypadu na imprezę, do obściskiwanka większego czy mniejszego a niestety kobiety się angażują i nie widzą, że to tylko taka ich zabawa... aleeeeeeeeeeeeee :) oby w tym przypadku było inaczej, życzę Ci tego :)