Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajong

17 tydzień ciąży i ciągłe wymioty

Polecane posty

Gość bajong

chyba jestem jedną z nielicznych "szczęściar" które mają wymioty całą ciążę .. któraś też tak ma?

Gość a ja Ci powiem ze jestem
w 10 tyg i do tej pory wymiotowałam tylko raz i to nie przez ciażę, a przez migrenę. zawsze podczas migreny wymiotuję. normalnie zwiątpiłam czy jestem w ciąży;) owszem mam mdłosci ale wymiotów zero

Gość bajong
to ci dobrze. wymioty to żadna przyjemność

Ja zaczełam wymiotować w 12 tygodniu, a ostatni raz zwymiotowałam w 22:-/ a mdliło mnie co jakiś czas do końca ciąży;-/ Największy kryzys miałam w okolicy 17 tygodnia. Może Ci przejdzie;-)

Gość eve252
Hej do około 16 t.c wymiotowałam dalej niz widziałam az w szpitalu byłam , potem pojawiły mi sie migreny oczywiscie z wymiotami trwały ok 4 dni potem 2 dni przerwy i od nowa:( Później miałam troche spokoju ,a od jakiegos 28t.c wymiotuje raz dziennie , teraz jestem w 38 i tez mi sie zdarza wymiotowac takze jedyna jesteś -Zycze duzo wytrwałosci -Trzymaj się mocno

bajong ja wymioty razem z mdlosciami mialam do 15 tygodnia, teraz juz idzie 22 tydzien i tez czasami potrafie zwymiotowac, ale niedobrze mi jest przez cala ciaze, ale ja juz sie do tego tak przyzwyczailam ze juz mi wszystko jedno:O

Gość bajong
a jak u was z bólami brzucha?

Gość eve252
Miało byc "Jedyna nie Jesteś" :):):) Duzo zdrówka

Gość bajong
zadna z was nie cierpi na ból brzucha?

Gość ja mialam do
7 miesiąca:) meczace to było ale przytyłam w ciazy tylko 9 kg...po porodzie odrazu spadło wszystko i teraz wygladam tak jak przed:)

Gość mati2
współczuje...w pierwszej ciaży lekko mnie muliło , ale nie wymiotowałam, teraz jestem w 11 tc u muli mnie od poczatku o każdej porze, ale narazie nie zwracam..odpukać, ale słyszałam od koleżanki, że do 7 m-ca zwracała, to sie jakoś nazywa :zespół uciażliwych wymiotów, czy jakoś tak, potrafi wykończyć kobiete i odebrac radość z bycua w ciaży...jedyny plus, ze wiele sie przytyje...życzę wytrwałości

mam nadzieje ze nie bedziesz miala wymiotow do konca. tego zycze. u mnie zaczely sie w 4 miesiacu (wczesniej nie wymiotowalam, ledwie pare razy mnie zemdlilo) i ciagnely sie do konca ciazy. ostatnie tygodnie juz ladgodniej ale wtedy mi zgaga dawala popalic wiec ogolnie ciaze wspominam tak sobie ale da sie przezyc ;)

dostalam nawet tabletki zapobiegajace wymiotom, dzialaly dobrze bo od razu bylam tak spiaca ze na siedzaco oparta lokciami o stol kiedys usnelam wiec nie bylo mowy o wymiotach jak spalam :P dlatego bralam tylko jak juz naprawde nie dawalam rady i to po pol tabletki

Gość bajong
kluska serowa a co to za tabletki , bo ja też jakieś dostałam ale raczej nie pomagają

Gość ilovelusia
To ciekawe czy mi przejdzie ,czy nie . Od 6 tyg wymiotuje , a dziś już 16 tydzien. Nie zapowiada sie , zeby miało przejść.... ;( To strasznie uciązliwe ,bo nie moge jesć urozmaiconych rzeczy tak jak bym chciala . Wybredne te m oje dziecko :)

Gość gośćgosc ANECZKA
Nawet mnie nie straszcie dziewczyny... ja jestem w 11tc a od 6 tc wymiotuje... boje się tego... schudłam juz 5kg...

Gość gość
Autorko ja do 18tygodnia wymioty i omdlenia zaczynam 24tydzien i znowu mam uczucie ze zaraz zwymiotuje takim kwasem i wymiotami sie odbija a 6tygodni bylo wporzadku bo zapomnialam dopisac ze w 18tyg trafiłam do szpitala z powodu odwodnienia wiec uwazaj bo przyjemne zastrzyki i kroplowki raczej do przyjemnycjZ nie naleza.Zycze powodzenia ja mam ze moj s przyjnadziejmojdzie 20lipca albo troche wczesniej przynajmniej pod koniec czerwca na swiat bo pomalu wykancza mnie ciaza. A dodam ze do 18tc wymiotoqalam 24godziny na dobe