Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxanaaa

Nie potrafię sie zaangażować w związek

Polecane posty

Gość roxanaaa

Sama nie wiem z czego to wynika:o A najlepsze jest to że pogodziłam sie z tym faktem że będe sama a tu jak na złość faceci do mnie lgną że aż głupio. Nie chcę nikogo urazić a mimo to jest niezręcznie. Sama nie wiem co powinnam zrobić, ma ktoś taki problem i jak sobie z nim radzi?

Gość roxanaaa
czyżby wszyscy bili w szczęśliwych związkach i nie mieli takich problemów:O

Gość hmm czemu
czemu nie potrafisz sie zaangazowac ? To jest od samego poczatku zwiazku, czy dopiero w pewnym momencie rpzestajesz byc zaangazowana ?

Gość roxanaaa
Nie wiem z czego to wynika ale nie chce się wiazać.Zawsze nastawiam sie na koleżeństwo a tu nagle oni chcą czegoś więcej , chociaż nie daje im powodów.

Gość hmm czemu
no to chyba najpierw musisz wiedziec czemu nie potrafisz sie angazowac, a potem dopiero cos z tym zrobic

Gość roxanaaa
Nie wiem dlaczego ale nie ufam facetom i zakładam że mnie zdradzą, bo znam takich co mają fajne żony a szukają szczęścia.Wydaje mi sie że to leży w mojej psychice ale sama nie wiem co z tym zrobić:(

Gość roxanaaa
Może ktoś zna jakies książki z których bym sie dowiedziała jak przezwyciężyc ten problem bo sama już nie wiem;o

Gość hmm czemu
Rozumiem,ze sie boisz,ale nie kazdy facet zdradza ;) Polecilabym Ci ksiazke, ale nie mam pojecia jaka

Gość roxanaaa
Może i nie każdy nie chcę wrzucać wszystkich do jednego worka ale mam z tym problem i jakoś nie potrafie zaufać. Przyzwyczaiłam sie do faktu że będe sama tylko że oni mi spokoju nie daja i jest mi przez to głupio bo przeciez nie bedę mówiła każdemu z osobna że nie chcę sie angażować bo im nie ufam.

Gość roxanaaa
W tym przypadku to by pewnie psycholog pomógł a może lepiej psychiatra:O

Gość hmm czemu
to idz do psychologa, skoro uwazasz,ze by Ci pomogl :) To nie jest zadna ujma ;)

Gość roxanaaa
nie da rady nie mam śmiałości:) pozostaje się męczyć:(

Gość 678907896
wiesz co ci powe psycholog? pocieszy tak jak by to robila twoja kumpela haha to sa te mity o psychologu ze on wszystko zmieni i naprawi ! wiem bo sam sprawdzilem ale to byl wałek wtedy :P

Gość roxanaaa
Pozostaje mi tylko mieć nadzieje że znajdzie się taki któremu zaufam na tyle że będe mogła przynajmniej spróbować stworzyć związek. Trzeba być twardym a nie miętkim:P

Gość Don_Cor_Leone
Na skutek zlych przezyc, nieodpowiednich wzorcow i dziecinstwa Twoja psychika zostala zle uksztaltowana.