Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaq3

kto mi powie???

Polecane posty

Gość smutnaq3

bawilam sie z chlopakiem 2 tyg temu na imprezie potem 2 dni temu i dalam mu nr tel ale ze nie mial gdzie zapisac to napisalam dlugopisem mu na reku.powiedzial ze sie odezwie ale tego nie zrobil moze wie ktos dlaczego?sory za bledy ale nie mam nastroju by je poprawiac i prosze zeby nie bylo glupich komentarzy

Gość smutnaq3
no wlasnie tez tak myslalm ze moze mu sie zmazal.ech to przykre ale skoro bawil sie ze mna 2 imprezy i to dlugo to czy mogl by juz tak nagle zrezygnowac?dodam ze on nie jest nastolatkiem wiec faceci sarsi troche chybaa powaznie mysla co?

Gość wielbicielka Piotrusia
dziecko,tak ci sie tylko wydaje,że starsi wiedzą co mówią...heh

Gość smutnaq3
no ale skoro 2 tyg mi powiedzial ze bedzie za te 2 tyg czyli 2 dni temu no to chyba troche o nim swiadczy prawda???juz sama nie wiem pogubilam sie juz:(

ooo raaanyyy...o czym to świadczy?? że cię oszukał a ty uwierzyłaś? :)

Gość smutnaq3
wielbicielka Piotrusia umiesz czytac? skoro powiedzial ze bedzie a byl to mnie oszukal??zastanow sie troche zanim cos napiszesz...

nie bulwersuj się tak dziecko,faktycznie coś pokręciłam...a może ty tak piszesz?:) w sumie na jedno wychodzi,oszukał cie jakiś frajer tak czy inaczej :P

Gość smutnaq3
a czy to wazne ile mam lat?wazne chyba co ma sie w sercu prawda? wielbicielka Piotrusia swoje bezsensowne komentarze zachowaj dla siebie i kto tu mowi ze jest dzieckem...heh a po z tym wszyscy jestesmy dziecmy madralo

dziecko,to da się wyczuć...powiedz która kobieta czy dziewczyna pytałaby w ten sposób i o taką rzecz jak ty ?:)

no tak,zapomniałabym...większość na kafeterii to dzieci,wiem :P

Gość smutnaq3
kazdy ma jakis problem i jak ma dola to chce byc wysluchanym i zeby mu doradzono a nie komentowalo jak Ty.nie bede juz otm z Toba rozmawiac bo nie taki jest temat..

małe sprostowanko do poprzedniego postu... kobieta i STARSZA dziewczyna.......normalnie się wciągnęłam w wątek hehe

moje małe komentarzyki jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziły...dziecko :)

Gość beby molelllaa
smutnaq3-- ja mialam podobnie kiedys na imprezie , odezwał aie do mnie po 3 tygodniach , zgubił numer i odzwonil znajomych by odzyskac moj numer i zadzwonil do mnie spotykalismy sie 2 m-ce , nie było tej chemii miedzy nami a pozatym ja wyjechałam , jestem teraz w norwegii ... moze ten koles odezwie sie do ciebie ... a ty nie masz do niego numeru ? a znajomi z imprezy maja do niego numer ????

mi się wydaje że masz 14-15 lat... zgadłam? tak jak koleżanka wyżej napisała że to da się wyczuć czy to dziecko czy starsza kobieta.... a co do twojego postu to facet Cię po prostu olał... przypomniało się jemu widocznie że za to grozi prokurator:)

Gość smutnaq3
wlasnie nie mam :( gdybym miala to bym sama sie odezwala. ma byc za 2 tyg.moze pojade tam i wszystko wyjasnie tylko problem bo nie mam jak jechac:( kass20 podlo myslicie ze co dorosle to madre?to nie zalezy od wieku tylko od chrakteru...

Gość smutnaq3
mylisz sie co do wieku bo mam o wiele wiecej...

Gość beby molelllaa
to moze jak pojedziesz tam za 2 tyg to bedzie ... ale az tak bardzo zalezy ci na nim ??? sorki ze pytam ... wyluzuj sie ....

nie twierdze że starsze są mądrzejsze.. chociaż w większości starszych kobiet wydaje mi się że by tak się nie przejmowały jakimś facetem który się nie odezwał... no skoro jesteś starsza to czemu nie chcesz napisać ile masz lat? a domyślam się że masz tyle lat ponieważ ja w tym wieku też miałam dziwne "akcje" ale szybko mi to przeszło... "pierwsza miłość" i te sprawy... nie masz się czego wstydzić że jesteś b. młoda... tylko piszemy tak bo to widać... ale to nie jest żaden wstyd... poza tym strasznie się bulwersujesz..

Hmmm jak myślę z moim charakterem wszystko póki co ok,z osobowością także, ale wydaje mi się, że u ciebie z tym drugim lekko coś szwankuje ;) ...no skoro jesteś starsza a zadajesz w ten sposób pytanie,coś mi tu nie halo, jak mawiają młodolatki ;) pozdrawiam :)

Gość smutnaq3
no w sumie to tak bo on jest taki "inny" i w koncu znalazlam go i lipa bo ja to chyba mam pecha w milosci:(

Gość smutnaq3
nie mam 15 lat i uwierz mi wiem co to jest milosc...nie mowie przeciez ze go kocham tylko poprostu w koncu spotkalam takiego "innego" jak juz wczesniej napisalam a ze mi sie spodobal z wygladu to wlsnie dlatego mi zalezy zeby go poznac blizej czy to takie trudne do zrozumienia?

Gość beby molelllaa
smutnaq3-- jesli to nie tajemnica to powiedz ile masz lat?? nie mow tak ze masz pecha !!!!!!, skąd wiesz ze to była miłosc ????????, moze było silne przyciaganie na plaszczyznie fizycznej mega-fascynacja i... czar pryska , ja rozumiem ze jestes rozczarowana i zawiedziona bo na poczatku gdy jestesmi kims oczarowane i zauroczone to niewidzimy wad faceta (bo tak naprawde niechcemy ich widziec) to jest wlasnie fascynacja ... zauroczenie , niemozna mówic o milosci gdy nieznamy charakteru tej drugiej osoby ..... moze sie odwezwie , spotkacie sie ... ale troszke wyluzuj , wiem ze nie jest łatwo , ale wez to troszke na dystans

Gość smutnaq3
a chcialam dodac ze sie nie bulwersuje tylko denerwuje mnie to jak mowia ze malolaty to jeszcze nie wiedza co to milosc.owszem przewaznie tak jest ale zauwazcie ze nie wszystkie tak maja

Gość beby molelllaa
smutnaq3 , -- ja mialam tak kilka razy , gdzies tam kogos poznałam , nieodezwał sie ... tez mi zalezało bo był bardzo ładny i olał mnie zwyczajnie , tez byłam smutna , bo mi zalezalo , ale po roku spotkałam go gdzies , kontakty sie odnowiły i teraz mnie juz tak nie kreci jak wtedy -- dlaczego ???????????---> bo poznałam go blizej i niektóre cechy jego charakteru przysłaniaja "ta całą sielankę" ... minęła mi chemia , a teraz on za mną lata a ja niechce ...

Gość smutnaq3
no ale przeciez ja nie mowie ze go kocham...dlatego chialam go poznac blizej zeby zobaczyc jaki ma charakter co jaest najwazniejsze.ale tak Wy znacie sie najlepiej...ale dzieki za pomoc.....