Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwironka

kupić czy nie?

Polecane posty

Gość Zwironka

Zapisałam sie z koleżanką na siłownię. Z tym, że po wczorajszych ćwiczeniach nie mam już sił bo mam potworne zakwasy. Ta kumpela z którą chodzę na zajecia powiedziała żebym w żeń szeń w vigorze albo bodymaxie zainwestowała to mi przejdzie. Tyle że ja nie bardzo się na tym znam no i nie wiem czy to nie jest np zwykłe placebo?

Gość maturka4
Zakwasy ci przejdą nie od tabletek, tylko od dalszych ćwiczeń. Tylko nie takich forsownych, a relaksujących i rozciągających. Zastałaś się po prostu.

Gość knedl
kup, koleżanka dobrze radzi, ale zakwasy przejdą jak poćwiczysz więcej, w czym pomoże Ci suplement, jak kupisz. Tylko nie przestawaj ćwiczyć!!

Zakwasy to normalka...nie rezygnuj z siłowni..z dnia na dzień będzie tylko lepiej....

Gość grubas7k
Ja nie musiałam kupować, dziewczyna to za mnie zrobiła żeby mnie do ruchu zmobilizować. No i nie powiem, podziałało.

Gość Zwironka
Dzięki za opinię, zamówilam na internecie bodymaxa w wersji sport. Mam nadzieję, że nie będę musiała długo czekać na przesyłkę bo chciałabym jak najszybciej zacząć się ruszać :)

Gość 0_to_ro
to fajnie, powodzenia i napisz jak ie efekty

Gość agciaa
Hih mnie mój chłopak kiedyś kazał brać bodymaxa bo nie miałam siły z nim ćwiczyć. A teraz dla odmiany nie mogę przestać ćwiczyć :P

Gość www.tnij.org/krawat2009
A co ile na tą siłownie chodzisz?Raz w tygodniu wystarczy

Gość agciaa
Ja nie chodzę na siłownię. Raczej na basen i na fitness. Aż sama nie mogę wyjść z podziwu, że na wszystko mam siłę. I daję radę :)

Gość allbertinno
No to jestem pełen podziwu i zazdrości... ja już niestety całkowicie odpuściłem ćwiczenia. Jeszcze niedawno chodziłem 3 razy w tygodniu na siłownię, a teraz po pracy mam tylko siłę położyć się do łóżka. Też muszę pomyśleć nad jakimś wspomożeniem swojej kondycji, bo długo tak nie pociągnę...

Gość Zwironka
a inna koleżanka powiedziała, że na zakwasy to najlepsza jest sperma z młodego byczka?? Ale nie wiem o jakiego byczka chodzi?