Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenek8

kto robił test ciążowy kilka dni po okresie??

Polecane posty

Gość lenek8

Jestem po okresie i zastanawiam się czy zrobić sobie test ciążowy...okres był bardzo skąpy....a czytając niektóre wypowiedzi na tym forum można wywnioskować, że mimo ciąży okres (czy raczej plamienia) może się jeszcze pojawić...Miał tak ktoś?

Gość beby molelllaa
ja robilam test po 3 dniach od skonczonego okresu bo moj okrest trwał kiedys 2 dni i byłam zaniepokojona ale była jedna kreska i w ciazy nie jestem , miesiaczki sa czasami skape , ale jesli niedaje ci to spokoju - zrób ten test , podczas ciazy mozna miec jakies tam krwawienia -zdarza sie

Gość lenek8
a może jest ktoś kto zrobił po okresie i zobaczył 2 krechy???:)

Gość beby molelllaa
kobiety kochane ja zwykle mam miesiaczki obfite trwające 7 dni .. ale zdarzało mi sie ze były skape bardzo i było wszycho ok :), najbardziej zaniepokoiła mnie miesiaczka trwajaca 2 dni i brzuch mnie mozno nie bolał .. a zawsze boli :( i w dodatku wtedy jakos kochałam sie bez zabezpieczenia -przerywany ... ale było ok , intensywnosc krwawien zalezy od wielu czynników , wysiłek , stres wysypianie sie , dieta .. klimat wiele innych ,... to jest poprostu organizm - niezbadany do konca (tak jak kosmos) ;) bedzie dobrze , jak sie martwicie to zróbcie test , ale napewno bedzie ok wszystko ;):)

Gość beby molelllaa
niestety moze niewykazac jeszcze czy jest ciaza , bo za wczesnie .... , test wykazuje około 14 dni po jajeczkowaniu , t.j. 1 dzien spodziewanej miesiaczki o ile ta sie niepojawi .....

dostałam okres a przed nim robiłam test(negatywny) a teraz po miesiączce czuje ze mój brzuszek jest jakis dziwny i takie lekkie mdło~ści

Gość beby molelllaa
nie... mysle ze w ciazy nie jestes ...:) okres był ... owszem zdarza sie krwawic podczas ciazy , ale ty nie jestes w ciazy , jesli cie to niepokoi bardzo to zrób test z krwi beta hcg

jestem umówiona z lekarzem na poniedziałek ale przed okresem byłam u niego i stwierdzil ze chyba w ciąży jestem i to on kazał mi zrobić test no a pożnie ta miesiączka

Gość beby molelllaa
ale jak okres był to raczej ciazy nie ma , niewiem kochana , ja na twoim miejscu zrobiłabym jutro rano w laboratorium z kwri test i masz 100% odpowiedz

Gość beby molelllaa
bez skierowania , idziesz rano do laboratorium , mówisz ze chcesz zrobic badanie b-hcg , 26 zł to kosztuje , no chyba ze masz znajomosci w laborat.

jeżeli podejrzewasz że jesteś w ciąży test ciążowy moża zrobić po 10 dniach od ostatniego stosunku. po tym czasie organizm zaczyna produkować hormon odpowiedzialny za podtrzymanie ciąży

ale przed okresem robiłam dwa i wyszły negatywne no i dostałam okres więc nie wiem czy jest sens żeby robic następne testy chyba zaczekam do poniedziałku co powie lekarz